2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Willsmithh sağol dostum yarın ilk iş arayım ben en iyi
-
@Manchester teşekkür ediyorum
-
Gönderi takibinde teslim alan memurun adı yazıyor mu arkadaşlar?
-
@bulbasaur ben ptt ile iadeli taahhütlü gönderdim yazmiyor herhangi bir isim. Teslim edildi yaziyor sadece
-
@guyvomen Tamamdır, teşekkürler. Daha önce gpgm'ye yaptığım sınav başvurusunda yazıyordu da ondan sordum, acaba sorun mu var diye. Sizde de yazmıyorsa sorun yoktur o zaman.
-
Evet evrakları gönderdik bakalım herkese tekrardan hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin herkese iyi çalışmalar
-
Oncelikle mulakatta hepimize basarilar arkadaslar mulakat icin maliye iktisat ve hukuk kismina ekstra bi calisma yapmamiza gerek var mi yoksa sadece 6458 ve bölumumuze calissak yeterli midir?
-
@70kuralliii yok dostum onları da tekrar et eksik olduklarını vs kısa cavap şeklinde gelebilecek sorular üzerinden çalış nereden geleceği belli olmaz bence mevzuata vs 2 saat çalışıyorsan diğerlerine de en az 1 saat çalış ama illa çalış tekrar et eksikliklerine göre bence çalış
-
@Manchester eyvallah hocam isimiz zor hayirlisiyla ataniriz insallah basarilar
-
Mülakat bu ay olur mu ne dersiniz? Henüz çalışmaya başlamadım.
-
Mülakat tarihleri açıklanmadı diyr ders çalışamıyorum
-
@menizarar1 bende öyleyim paniğe gerek yok açıklansın bakarız birazda kafa rahatlatmak lazım arkadaşlar malum beyni yakarsak bir işe yaramaz kalan hayatımız iÇin
-
Hocam mülakatta siyah renk mi lacivert renk mi takım elbise giyicez? Bi önemi var mı ya da rengim
-
@maxminuz hocam siyah ya da mavi olabilir diye biliyorum, siyah giyecem ben nasip olursa başka takımım yok çünkü
-
Arkadaşlar kompozisyon şeklindeki özgeçmişte iletişim bilgileri yazılmalı mı sizce?
-
@onur06 hocam ben yazmamıştım. Belgeleri teslim etmeye gittiğimde özgecmisin altına adres ve telefon numarasini yazdirdilar
-
@MartinLuther tamam hocam teşekkür ederim
-
@maxminuz farketmez hocam kırmızı giyme de
-
Evrakları teslim ettim az önce personel güler yüzlü yardımcı oluyorlar. Özgeçmişte kesinlikle adres telefon olacak imza da attım ben.
-
@Estevez, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Evrakları teslim ettim az önce personel güler yüzlü yardımcı oluyorlar. Özgeçmişte kesinlikle adres telefon olacak imza da attım ben.
Ben özgeçmişte adres ve telefon yazmadım sıkıntı olur mu? Geçen sınavda da yazmamıştım bir sorun olmamıştı.