2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
tamamdır hocam çok teşekkür ederim
-
Acaba çekoya nasıl sorular soruyorlar?
-
@beşiktaş bence de cok cok yeterli. Bir de il göc uzman yardımcılığı yönetmeliğini okumakta fayda var bence bana ordan somuslardi
-
@Elnogate çeko dan giren vardı 2018 başlığına bir bakın Kanunsuz emir sormuş diğerleri hep Mevzuat
-
@GönülDağıYağmur teşekkürler hocam
-
Vergi çeşitliliği? Böyle bir kavram mı var bilmiyorum ne anlama geliyor bu soru?
-
@Manchester verginin kaynaklarının çeşitliliği muhtemelen hocam. Yani gelir-servet-harcamadan ayrı ayrı vergilendirmenin yapılması. Yoksa fizyokratlardaki gibi yalnizca tarımdan vergilendirmenin yapilmasi devletin gelirini azaltir.
-
Arkadaşlar gökçe ok 45kisilik alimin ay sonuna kadar açıklanacağını söylemişti fakat açıklanmadı burayi bekleyen arkadaşlarda gökçe okun gönderisinin altına bir aksama olup olmadığına dair tweat atanilirlerse seviniriz.
-
@nairu ben attım
-
@gencbiraday saolun hocam teşekkür ederim hepimiz adina
-
@maliyeci08 sizin listedeki sıralama kaçlardaydı hocam?
-
Suriyeliler ülkelerine geri dönmek istemezse gibi sorulmuş ve sorulma ihtimali olan soruların objektif cevapları var mı yoksa bu tarz sorularda subjektif yorum mu isterler bizden?
-
@Manchester objektif , kanunlara göre ne olur gibisinden
-
Arkadaşlar mülakatta ne bileyim ilk 10 20de veya listenin sonlarinda olmak bir avantaj veya dezavantaj yaratır mı komisyonun gözünde?
-
@Elnogate Hayır hiçbir anlamı yok
-
Arkadaşlar hepinize selamlar , ben 45 kişilik sınavın mülakat sonucunu bekliyorum nasipse olmaz ise bu 200 kişiliğe gireceğim yine.Arkadaşlar süreç başlamadan önce herkes içi ferah idi göç müdürlüğü süreci hızlı gittiği için iyi kötü bir şekilde süreç ilerler diye dusundu.
GM yardımcısı bizim 45 kişi ay sonuna kadar açıklanacağını beyan etti yinede açıklanmadı günler geçti.Hala bazı arkadaşlar adamlar şeffaf bak açıkladı birsekılde açıklanır süreç devam eder diye düşünüyor sakın bu hataya dusmeyin.
Şuan dış faktörler bizim süreçlerin tuzu biberi olabilir hatta acil olmayan alımları durdurabilir erteleyebilirler.Sizden ricam personel genel müdürlüğünü aramak ve mail atmak 45 kişilik ve 200 kişilik alımların takvimi ile alakali. Hepimiz için belirsizlik çok kötü umarım süreçler en kısa zamanda biter -
@Willsmithh Kesinlikle katılıyorum, sonuçları ve takvimi en azından öğrenmek adına bencede hatırlatmalar gerekli.
-
@Elnogate Benim Bildiğim Göç idaresinin bir Sistemi var ilk 100 ün mülakatları daha rahat geçiyor diye biliyorum
-
Göç kurulu hangi düzeyde toplanır sorusunun cababını bilen var mı bulamadım?
-
@GönülDağıYağmur nereden aldınız bu bilgiyi