2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Mambaa dili çok akademik diye duydum ama bilici kitabı anlaşılır mı acaba
-
@gencbiraday Nurettin bilici akademik gereksiz diye bilirim sakın Hakan öğretiri bilmiyorum ama izahat diyorum hala güncel var galiba
-
Dostlar bu paylaşılan sorularda şöyle bir soru var '' geri gönderme merkezi? '' buna internetten de baktım dişe dokunur bir cevap alamadım siz ne diyorsunuz bunun cevabına?
-
@gencbiraday bende matrah diye bir kitap vardı yazarını bilmiyorum ama kitaba çalışırken paramparça etmiştim kitap yok oldu yazarını bilmiyorum şu an vergi konusunda harika kitap tavsiye ederim onun güncelini bul al geç derim
-
@gencbiraday ben Nurettin hocanın tvssine çalışmıştım üniversitedeyken gayet iyiydi ama ayrıntıya kaçabilir kpss için. Sertkan hocayı tavsiye ediyorum dediğim gibi. Diğer arkadaşın bahsettiği izahat soru bankası bildiğim kadarıyla biraz pahalı bir kitap. Vergi Atlası var izahatın yazarlarının hazırladığı o da iyi diyorlardı. Bol şemalı bir kitapmış. Ben şemalı anlıyorum diyorsan vergi atlası. Ama sertkan erdurmazın kitabı kilit noktalardan oluşuyor ayrıntıda boğmaz birkaç tekrarla vergide sorunun kalmaz diye düşünüyorum dostum.
-
@Mambaa baktım da en son Haziran 2019 da çıkmış matrah kitabı konu anlatım ve soru bankası mevcut hangisini alayım bir de vergi atlası üzerinde düşündüm kardeşim zaten bilici almak istemedim pek akademik olduğunu duyunca
-
@gencbiraday hocam sertkan hoca 2 ay icinde yeni baskisini cikaracak galiba acelen yoksa bekle istersen
-
@Manchester hocam göç idaresinin sitesinde nerelerde olduğu yazıyor biraz kurcalayın siteyi bulursunuz .
-
@mathilda hocam geri gönderme merkezi? demiş bırakmış soruda nerelerde olduğunu soruyorsa evet sitede gezerken rastlamıştım saolasın
-
@Manchester geri gönderme merkezi nerelerde vardır şeklinde bir soru olması lazım hocam . Zaten idari gözetim sürecinde oluyor tanım gibi bir şey sorsalar da
-
@Manchester idari gözetimd alınan yanamcıların 6 aylık süre ile tutulduğu yer hocam
-
@GönülDağıYağmur sen de saol böylece iki türlü de cevabı almış olduk
-
@70kuralliii çok sağol hocam nerden Bilgi alabilirim onun hakkında beklerim tabiki
-
@gencbiraday hocam facebookta bi arkadas yazmis gruba hocaya özelden yazmis hocada oyle cevap vermis şahsi tahminim yeni baskisi haziranda cikar cunku hoca hep o ay cikariyor yeni baskilari genelde
-
@70kuralliii tweetterdan baktım da bulamadım sağol hocam bekleyim ben ozaman
-
@Manchester hocam dun geldıler banada eşimle konustular ...burda mı oturuyor ..neyınız oluyor.. çalışıyor mu diye bi de hangi sınav oldugunu sordular o kadar .
-
@maliyeci08 iyi bakalım süreç işliyor demek ki inşallah şu corona biter de herşey normale döner
-
Arkadaşlar, hep içimde şüphe oluyor o yüzden size de sormak istedim. Yabancılar ve uluslararası koruma kanunu, pasaport kanunu, geçici koruma yönetmeliği, uluslararası iş gücü kanunu, insan ticaretiyle mücadele ve mağdurların korunmasına dair yönetmelik, anayasa, idare uluslararası ilişkiler mezunu olduğum için de biraz siyasi tarih ve güncel siyasi meseleler çalışıyorum sizce yeterli olacak mıdır başka önerileriniz var mı yardım eder misiniz ?
-
@beşiktaş kamu ve uiş mezunlarını bir tık daha zorluyorlar siyasi tarih güncel diploması çalışın hocam
-
@beşiktaş 45 ilk alımda uiş mezunununa 11 soru sormuşlar şans biraz