2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Manchester içişleri bakan düzeyinde toplanır gibisinden bir cevap mantıklı geliyo hocam bana çünkü başka bir bilgi bulamadim
-
@Elnogate aynen ben de tam adını koyamadım nedir ne değildir diye saol iyi çalışmalar hocam
-
@Manchester rica ederim size de iyi çalismalar
-
@Marsiyal Hocam il göç hep bu sistemi kullanıyor. Daha önce girenlerden doğrulattım bunu. Adamların sistemi bu şekildeymiş.
-
@GönülDağıYağmur "Daha rahat geçiyor" derken neyi kastediyorsunuz ?
-
@GönülDağıYağmur sanmıyorum ama inşallah dediğiniz gibidir hocam malum konu herşeyin önüne geçiyor çünkü
-
45 kişilik alımda il grupta girenleri de çok zorladılar bilginiz olsun. Çoğu kişiye 9 10 soru soruldu
-
Arkadaşlar bir konuda yanlışınız var ilk yüzde olanların bir önceliği yok. Zorlama veya kolay sorma olayı da tesadüfidir. Ama ilk sırada olan ile son sırada olanın şansı eşittir.
-
@Ertuğrul-Bey daha çok yapanla daha az yapanın aynı değerlendirilmemesi gerekir ama
-
@80üstamadnnmsz normalde evet öyle olması lazım ama ülkemizde mülakatlar pek de normal olarak yapılmıyor
-
Göç daha önce ne zaman 200 kişilik alım yaptı da ilk 100 un mulakati rahat gecti? 45 kisilik alımda ilk 100 un mulakati rahat gecse nolur gecmese nolur. 55 kisi eleneyecek ama rahat gecti diyecek. Mantıklı bi açıklama değil dostum. İstisnalar kaideyi bozmaz.
-
Arkadaşlar 45 kisilik mülakat sonucu için mail atalım. Ben dün attım. Bunun soncu hem 45 kişi için hem de 200 kisilik alım icin cok faydalı olacaktir. Zaten evdeyiz bir baskı oluşturalım. Personel dairesine mail gönderelim
-
@Ertuğrul-Bey hocam inan ilk 100 deki ile 500. Veya 700. Kişinin durumu bir değil tamam şeffaflık konusunda katılıyorum ama göç önem veriyor bu duruma
-
@GönülDağıYağmur Dostum 45 kişilik alım kurumdaki 3. 200 ve merkez göç ile beraber 5. mülakatım olacak komisyonla da tanış olduk bu süreçte önceki listeleri kontrol ettiğiniz de de ilk yüzdeki çoğu arkadaşın ya elendiğini ya da 25. yedek civarında olduğunu görürsünüz. İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun. Kaç arkadaşım ilk 50 olduğu halde listede yer alamadı 40. olarak girip yedek listede bile gerilerde olanlar oldu.
-
Arkadaşlar mülakat değerlendirmesi farkedermi şuan kestiremiyorum fakat ben son günlerde girdigim halde bana 5 6 soru soruldu ve uzun sürdü ilk giren arkadaşlardan çok zorlanan da oldu kısa sürende oldu bunu mülakat içeriği açısından geçeri olduğunu düşünmüyorum değerlendirme de bilmiyorum.
-
Ayrıca önde olmanın bir avantaji olmamali derece yapanlar olabilir fakat mülakat mantığı zaten fark olmaması , ben oleyim arka sıralardan girdim
-
@Willsmithh bende son gün girdim banada 9 soru soruldu hocam. Ama yine son günde giren birine 4 soru sorulduğunu da duydum. Keza ilk gün girenleri de zorlamışlar. Mülakat mantığı farklı biraz size göre yön alıyor mülakat diye düşünüyorum
-
@Ertuğrul-Bey yani abin yoksa olmuyor mu bu iş
-
@whshw size göre dediğiniz nedir hocam yani neye bakarak bunu uyguluyorlar zorlama ya da kolay geçme açısından
-
@Ertuğrul-Bey o zaman yüksek aldık diye elenecek miyiz hocam nasıl birşey bu sizin puanınız kaç anlamadım bu işi