SMMM SGS Sınavı
-
@Blueberry kendi sınavını yapıyor ve isterseniz alandan full yapın, İngilizceyi geçemiyorsanız kalıyorsunuz.
-
-
-
Stajı deneyimlenmiş biri olarak yarıda bıraktım,tavsiye etmiyorum
-
@law deneyimlemiş
-
@law Nedenini de açıklar mısınız?
-
@law neden tavsiye etmiyorsunuz?
-
-
@law, içinde söyledi: SMMM SGS Sınavı
Stajı deneyimlenmiş biri olarak yarıda bıraktım,tavsiye etmiyorum
Evet açıklama yapmadınız
-
-
@kml yardımcı olur musunuz?
-
@jdfnnkehsjwofjep Dikkate almayın hocam, muhtemelen sallamış.
-
yeni sınav tarihi belli mi?
-
bir kaç gün önce ilimin bağlı oldugu odayı aradım coronadan dolayı basvuru almadıklarını yeni basvuru tarıhı ve sınav tarihinide tesmer i takip ederek öğrenebileceğimizi söyledi.
-
@ozlemekici Sağolun hocam.
-
@jdfnnkehsjwofjep devlet alımları yavaşlayınca haliyle herkes smmm yöneldi. Bu ne demek? Çoğu mali müşavirin defter sayısının azalması demek. Meslekte maalesef böyle karalama yapan sayısı yadsınamayacak şekilde fazla.
Meslek mensubu sayısı çoğalmasın, benim defterim azalmasın derdindeler.
Böyle karalamalara inanmayın arkadaşlar. Yaşayacağınız varsa kendiniz yaşayın, deneyimleyin. Başkalarının olumsuz yorumlarına kanmayın.
-
@mbguy hocam stajı su kadar sürede başlatmak gerek diye bir durum var mı SMMM de?
-
@Su28A sınavı kazandıktan 3 ay sonra başlatmak gerekiyor galiba hocam.
Ben haziran döneminde kazanmıştım mesela, 2-11 Eylül tarihlerinde işe girişinizin yapılması gereklidir denilmişti.
2-11 eylülde işe başlamamış olsaydım bu sefer atıyorum 2-11 Ocak tarihlerinde işe giriş yaptırın diyeceklerdi. -
@Su28A Sınava girecek misiniz hocam siz de?
-
@mbguy hocam onlar Deloitte vs firmalar genelde yeni mezun olarak almıyor mu yada mezuniyet yıl şartı ne kadar? Sınavları kağıt usulü mü bide yoksa ielts toefl tarzı bir sınav mı?