2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@abcdefg mail gelcekti kullanıcı adı ve şifre ama gelmedi size gelen var mı
-
@simer93 gelmedi banada hocam
-
Bana da gelmedi.
-
Bana 5 dk önce geldi ama hata veriyor sisteme giremedim, yeni üye girişi mi yapmak lazım bilemedim ya da hatalı kod
-
Mail geldi, sisteme girip iki oturum icin de belgemi indirdim. Belgenin biri benim adima duzenlenmis diger belgede farkli birinin ismi ve fotografi var
-
@beyaz02 bende sisteme girdim az önce sadece tek oturumun belgesini alabildim o da başka biri adına şaka gibi
-
@simer93 giremediğim daha hayırlı olmuş o zaman
-
Ben de ilk oturumunkini aldım diğeri bomboş bir sayfa sadece sınav saati yazıyor
-
Bir kaç kere daha indirince doğrusunu buluyor arkadaşlar bir indirişimde bana da başka birinin belgesi geldi sonraki indirişimde boş geldi sonuncuda düzeldi
-
Bi giriş belgesini basamayanlar sınav sorularını nasıl hazırlayacak çok merak ediyorum
-
Fotoğraf görünmedi arkadaşlar bende de normal mi?
-
Chrome kullanınca oluşturulan belge gözükmüyordu. Explorer kullanarak sorunsuz çıktı aldım.
-
Komedi gibi ben giriş bile yapamadım henüz mail gönderdim bakalım.
-
Arkadaşlar benim şifremin başında nokta vardı ilk dikkat etmedim yanlış dedi sonradan fark ettim şifrenize bir kez daha göz atın. Ayrıca belgeyi indirirken ilk 2 3 sefer takılı kaldı indirmedi tekrar tekrar deneyince indirdi yani bir kaç sefer deneyin. 2 belgenin de indirme ismi aynı arkadaşlar idm'den indirirken aynı dosyayı indirme hatası verdi numaralandırarak indirmeyi seçin.
-
@abcdefg değil hocam belge üzerinde fotoğraf olmak zorunda yazıyor tekrar indirin dosyayı sistem biraz sıkıntılı.
-
@buchananreis teşekkürler hocam tekrar deneyeceğim
-
İndirmede sorun yaşıyorsanız mail atın. Belgeleri atıyorlar.
-
@kalendermeşreb mail adresini paylaşır mısınız? İki belgede başkasının, üstelik biri boş ve sadece fotoğraf var, benim belgem kim bilir kimde :d gerçekten şunu bile beceremeyenler sınavı nasıl hazırladılar nasıl okuyacaklar çok merak ediyorum
-
Arkadaşlar bana hiç mail gelmemiş bu ne kadar saçma olmuş böyle
-
@Dao_ Size gönderdikleri maili yanıtlayın hocam.