2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@ahmetozcelik35 @Gresham-T ben az once aradim acmadilar sizlerde arayabilir misiniz mesai bitmeden en azindan kacla kapattigini ogrenebilsek iyi olur
-
@zubizubi aradım hocam az önce, telefonu açan olmadı.
-
@ahmetozcelik35 diyecek bir seyim yok ya alti ustu 200 kisi 1 aydir aciklayamadilar sinava 10 15 gun kala aciklarlar elimiz ayagimiza dolasir ne diyim artik hayirlisi olsun
-
Benim telefonlarımı açıyolar niyeyse , kadının söylediğine göre ( amirine sormuş) sınava vakit varken ön plana almadıklarını salgın yüzündende malumuz dedi , ama önümüzdeki günlerde değerlendireceklerini, bize hak verdiklerini çok ta uzun olmıcağını söyledi sağolsun .
En azından hatırlattık kendimizi hayırlısı olsun . -
@karar sagolun hocam
-
Arkadaslar yakın zamanda kurumu arayan var mı ?
-
Bı gelişme var mı acaba
-
@primocarnera bizlik bi şey yok kurumu aramalısın.
-
@primocarnera kurumu aradım hocam, yine aynı cevabı aldım. "haklısınız, kısa sürede açıklamaya çalışacağız" dedi bana konuştuğum kişi.
-
İnsanlarin heveslerini kursakta birakmayi ne kadar seviyorlar ya cok zor galiba bi liste aciklamak belirsizlik olunca ders calismak cok buyuk bir zulum gibi geliyor bana
-
@zubizubi sınava katılacaklar listesinde böyle yapan kurum, sınavı yaptıktan sonra o sınavı kaç ay sonra açıklar acaba? altı üstü bir liste açıklayacaklar.
-
@ahmetozcelik35 Tüm süreç bir yildan fazla olur gibi Allah bizlere sabir versin...
-
Arkadaşlar çıkmış ıngilizce sorularını bulan var mi?
-
89.4 e gelir mi sizce? Belirsizlik yüzünden çalışamadım 1 ay kaldı sınava bi türlü açıklamadılar ne zaman açıklayacaklar acaba.
-
@Marsiyal gelirse süpriz olur normalde gelir de biliyosunuz mükerrer başvurular oluyor
-
Listeyi açıklamak bu kadar uzun sürmemeli, sınavın iptal olması veya ertelenmesi durumu olabilir mi sizce ?
-
Kurum sanırım önceki sınav listesini de sınavdan kısa bir süre önce açıklamış. 91 ve üstü alanlar listede olacağına kesin gözüyle baktığı için çoktan çalışmasını yapmıştır. Forum başlığında da kendilerini belli ediyorlar Ancak bu puanın altındakiler ne yazık ki arafa kalıp beklemeye devam edecek gibi
-
Kurumu aradım listenin pazartesi günü aciklanabilecegi söylendi
-
Aciklandi arkadaslar 91.22 genel kapatmis dusmuyor puanlar dusmuyor
-
https://www.rekabet.gov.tr/Dosya/geneldosya/sinava-katilacaklar-web-ilan-(genel-grubu)-pdf
liste açıklanmış, 91,22 puan ile kapatmış.