2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
Muhasebede; hem reeskont kaydı hem de kambiyo karı kaydı yapılacaktı diye biliyorum hocam. @hakimehanımm
-
@yorgunasker yarısını doğru yarısını yanlış yapmışım o zaman inşallah hepsini silmezler yanlış diye
-
Genelde işletmede cobb Douglasi açıklayın gibi bir sey vardı iktisatta istatistik sorusu vardı medyan ortalama varyans hukukta tanımlar vardi dürüstlük iyi niyet hakimin takdir yetkisi ispat yükü hak ehliyeti
-
@yorgunasker bendeuhasebeyei bu şekilde yaptım ancak reeskont kaydını 45000 uzeromdem yaptım umar doğrudur
-
@oriandro Evet hocam 50.000 üzerinden alınınca tam çıkmıyordu reeskont ben de 45.000 den aldım.
-
@yorgunasker o zaman doğrudur
-
@kalendermeşreb üretici rantını maksimize etmek, tüketici rantını da minimuma düşürmek
-
@oriandro bence reeskontu 50.000 TL üzerinden hesaplamak gerekiyor. Sonuçta dönem sonundaki değeri bizim için önemli
-
Arkadaşlar alan testinde baraj varmıydı Puanlama hakkında bilgisi olan var mı
-
@burhan5665 teşekkürler hocam.
@sayıştayzede 40'ta en az 26 yapmak lazım ki 65 alabilelim. -
@kalendermeşreb Cevapladığınız için teşekkürler Peki testte alınan puanların klasik bölüme etkisi olucak mı ayrı ayrı mı hesaplanacak
-
@sayıştayzede büyük ihtimal hepsinin ortalaması alınacak. Tam bilgisi olan varsa yazabilir.
-
@kalendermeşreb bu üniversite nasıl hesaplar bilmiyorum da geçen sene Ankara üniversitesi her test için ayrı ayrı 65 i geçme şartını uygulamış
-
@hakimehanımm evet orası öyledir zaten
-
Arkadaşlar sorular geçen sene yayınlanmış. Bu sene yayınlanıp yayınlanmayacagı konusunda bilgisi olan var mı?
-
@kalendermeşreb 2018 yılında yapılan sınavda 3 gün sonra açıklanmış, umarım bugün açıklanır
-
@kalendermeşreb asbü'yü aradım. telefondaki hanımefendi kendilerine soruların yayınlanacağına dair kurumdan bir bilgi gelmediğini söyledi ancak tam emin değil gibiydi, sanki şaşırdı telefonuma
-
-
@kalendermeşreb kesinlikle zaten klasik sorular için uzun süre bir belirsizlik içinde,heyecanla bekleyeceğiz..En azından ingilizce ve alan testlerindeki sonucumuzu almak güzel olur
-
Tahmini ne zaman açıklanır sizce arkadaşlar