14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
76 puanla geçmişim
-
70 puanla geçti yazıyor
-
Ben de 71 ile geçmişim ama geçti yazan herkes bi sonraki alan sınavına girecek mi acaba yoksa ekstra bi de liste açıklanmasını mı bekleyeceğiz? Bilen var mı?
-
Ülkemizi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgını sebebiyle İletişim Uzmanlığı Yönetmeliğinin 11 inci maddesi çerçevesinde bir sonraki aşama olan yazılı sınavın yeri, tarihi ve saatine ilişkin bilgilerin de yer aldığı duyuru metni bilahare kurumsal internet sitemiz ve ayrıca hak kazanan adayların sistemde kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilecek olan ileti aracılığıyla duyurulacaktır. ...iletisim baskanliginin sitesinde böyle yazmakta
-
76 ile geçti
-
Arkadaşlar herkes (geçenler-kalanlar) sonuçlarını paylaşabilirse en azından buradan biraz fikir yürütebiliriz. Herkese çok geçmiş olsun.
-
@cinar1212 yönetmelikte yazilana göre acilan kadro sayisinin 20 kati kadar aday en yuksek puandan en dusuk puana göre sıralanıp liste yapılcak sanirim
-
@beirutde su an gectı yazanlar dırek 2. ye girmeye hak kazanmış olmuyor mu zaten
-
@beirutde ben de şurdan yola çıkarak böyle bişey sordum. Strateji ve bütçede de geçme notu 70di ve 70 üstü kapattığı için sonuç kısmında atıyorum 73 başarısız tarzı bir şey yazıyodu. Acaba burda da öyle midir yani 70 listeye girmeye hak kazandığı için mi böyle yazıyodur diye emin olamadım. Ama bekleyip göreceğiz sanırım.
-
@cinar1212 "Ön eleme sınavını geçen adaylar (70 ve üstünde puan alanlar)dan duyuruda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının 20 katı kadar aday en yüksek puandan sıralanarak (son sıradaki aday ile eşit puana sahip olanlar dahil) “Alan Bilgisi Yazılı Sınavına” katılacaktır. Söz konusu sınav her alan için ayrı gruplarda yapılacaktır. " ilan metninde böyle yazıyordu
-
79 geçti
20 katı aday içinde olup olmadığımızı maille mi bildirecekler bize ?
-
@mia_nur galiba
-
Buyrun yeni bir belirsizlik
-
77 ile geçtim ben de bir sonraki aşamada da herkese başarılar diliyorum.
-
@siyaset-bilimci muhtemelen 70 i geçen herkes giricek hocam ikinci sınava. yoksa geçti ibaresini koymaları çok saçma
-
Cevap Kağıdını görme şansımız var mı acaba? Ben 70 küsür cevap bekliyordum. İngilizceden sırf 25 doğrum var. İtiraz hakkımız var mıdır? 62 doğru görünüyor ama ben gerçekten umutlandım. GK den 30 doğru en az, ingilizceyi hesapladım 25 soru zaten. GY de kötü değildi. 15 doğrudan fazla en az. Nasıl itiraz edebiliriz?
-
Bence geçti yazan herkes ikinci sınava girmeye hak kazandı öbür türlü olsaydı kaymakamlıktaki gibi kazanamadı veya kontejan dolayısıyla kazanamadınız gibi cümleler yazardı
-
İkinci asama da ne sorulacak acaba
-
Alan bilgisi Sınavı: Ön eleme sınavını geçen adaylar (70 ve üstünde puan alanlar)dan duyuruda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının 20 katı kadar aday en yüksek puandan sıralanarak (son sıradaki aday ile eşit puana sahip olanlar dahil) “Alan Bilgisi Yazılı Sınavına” katılacaktır. Söz konusu sınav her alan için ayrı gruplarda yapılacaktır. Her grubun sınav kapsamı ve sınav şekli ön eleme sınavından sonra resmi internet sitesinden duyurulacaktır.
-
Cevap Kağıdını görme şansımız var mı acaba? Ben 70 küsür cevap bekliyordum. İngilizceden sırf 25 doğrum var. İtiraz hakkımız var mıdır? 62 doğru görünüyor ama ben gerçekten umutlandım. GK den 30 doğru en az, ingilizceyi hesapladım 25 soru zaten. GY de kötü değildi. 15 doğrudan fazla en az. Nasıl itiraz edebiliriz?