14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Ben İletisimciyim 67-70 bekliyordum 66 geldi. 70+ alan arkadaslari tum ictenligimle tebrik ederim Arkadaslar 70 alan herkesi cagirmayacaklar ikonci asamaya ozellikle İBF grubu arkadaslar sizin durumunuzda baraj yukselecektir rekabet fazla.. Yalniz ben anlamadim iptal edilen sorular eklenmemis gbi geldi bana. Bende bu sebeple itiraz etmeyi dusunuyorum. Sonucu bekledigi gbi gelmeyen varsa sakin olsun itiraz etsin eminim duzeltilir bir sorun varsa..
-
arkadaşlar kazananlar bölümleri ve puanlarıyla yazarsa bu mesaja cevap olarak toplu bi şekilde görebiliriz
-
@Oguzzz 70 puan iktisat
-
@Oguzzz 70 puan siyaset bilimi ve kamu yönetimi
-
@Oguzzz 79 iibf
-
83 puan iibf
-
@Oguzzz 83 iibf
-
@Oguzzz 75 İİBF
-
@Oguzzz 74 elektrik elektronik
-
İİBF
beirutde 83
mia_nur 79
keynesinvarisi 77
littlefinger 75
vasıflıişsiz 70
oguzzz 70 -
@Oguzzz 76 sbky
-
İİBF
beirutde 83
mia_nur 79
keynesinvarisi 77
siyaset bilimci 76
littlefinger 75
vasıflıişsiz 70
oguzzz 70 -
Gecen sene 67 yle kalmıştım şimdi de 68 le. Geçenlere tebrikler
-
76 iibf
-
İİBF
beirutde 83
mia_nur 79
keynesinvarisi 77
fuat1907 76
siyaset bilimci 76
littlefinger 75
vasıflıişsiz 70
oguzzz 70 -
İtiraz hakkı olacak mı? Cevap kağıdını görüntülenmesi mümkün müdür?
-
@sagropa itiraz bence olmaz ama siz yine de bir sorun çok soru ile oynandı bence
-
74 de benden
-
@john-hicks, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@sagropa itiraz bence olmaz ama siz yine de bir sorun çok soru ile oynandı bence
İlan metninde var, itiraz edebilirsiniz diye. Hocam sadece ben değil, birçok kişinin beklemediği sonuç var ortada. O kadar emek var ortada hocam. Hiç olmazsa cevap kağıdını göstermeleri lazım. Ben baya emek verdim. Cevapları kontrol ettiğimde en az 70-71 çıkıyor. Sınav sorularının açıklandığı gün, kaybetmiştim doğru netlerimi. Bir daha kontrol ettim, eskisiyle aynı sonuç çıkıyor. Belki de ben yanılıyorum ama. En azından cevap kağıdını görmek istiyorum. ÖSYM cevap kağıdı ile birlikte paylaşıyor. Şeffaflık açısından olması gereken budur bence.
-
@sagropa evet katilıyorum. itiraz hakkının olmaması saçmalık olur