14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Evet itiraz etme gibi Bi durum var mı sonuçlara
-
"(8) Ön eleme sınavı sonuçlarına yedi gün içinde itiraz edilebilir. İtiraz, ön eleme sınavını yapan Sınav Kuruluna veya ilgili kurama yapılır ve otuz gün içinde sonuçlandın lir. İtiraz sonucu verilen karar kesindir."
İletişim uzmanlığı yönetmeliğinden. Muhtemelen üniversite itiraz sekmesini tekrar aktif edecektir merak etmeyin. -
@Animenia, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Evet itiraz etme gibi Bi durum var mı sonuçlara
Evet, aşağıda kopyaladığım ilan metninde böyle bir durum var, deliküpeli nickli arkadaş sağolsun gönderdi. Ben cevap kağıdıma bakmak istiyorum. Yani şeffaflık bir durum için sisteme cevap kağıdını da eklemeliler. Benim için rahat değil. Elbette kurumu suçlamıyorum tabi; ama en az 70 i geçerim diye düşünüyordum, neredeyse emindim. İnsan hiç olmaz ÖSYM gibi yaptığı hatayı kontrol eder.
Sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, sonuç açıklama tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde, Sınav Hizmetleri web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak erişilen Sınav İtiraz Formu vasıtasıyla yapacaklardır. İtirazların geçerli olabilmesi için adayların ilgili sistem üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla 10 (on) TL ödemesi, söz konusu formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurarak onaylaması gerekmektedir. İlgili tarihler dışında veya başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
-
83 geçti. Ben de sosyoloji grubu için yazılı sınav sorularını merak ediyorum. İngilizce ve çok da geleneksel olmayan Bi eğitim aldığımdan evde 1 yaşında bebekle çalışmak zorunda olduğumdan
-
Arkadaslar ben size bir bilgi verim
Gecen sene de alan sinavi icin duyuru yapilacaktir dendi ardindan yukaridan asagi siralanan mulakat listesi aciklandi. 70+ gecti yazmasinin sebebi siniri 70 olarak kabul ediyolar. Yani bir sure sonra bir kisim insanlari direk mulakata cagirmalari sasirtici olmaz. Ben 85 le gecmisim hakkimizda hayirlisi olsun. -
@sefa-turkdonmez Yalnız geçen yılın duyurusu şu şekilde idi:
"Başkanlığımızca, 29/12/2018 tarihinde ilana çıkılan 29 adet İletişim Uzman Yardımcısı pozisyonu için 16 Şubat 2019 tarihinde yapılan sınav sonuçları https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr web sitesi üzerinden yayımlanmıştır. Tüm adaylar sınav sonuçlarına bu adresten ulaşabilirler.
Söz konusu sınavdan en az yetmiş (70) puan alarak başarılı sayılan (İletişim Uzmanlığı Yönetmeliği, Madde 11 gereğince) adaylar, EK’teki formu doldurarak tüm istenen belgelerle birlikte “basvuru@iletisim.gov.tr.” mail adresine gönderecektir (25 Mart 2019 tarihine kadar Başkanlığımıza ulaşması gerekmektedir)."
-
@keynesinvarisi false alarm
-
Yazılı sınavda iibf için hangi dersler hangi konuları çalışmalıyız acaba ?
-
@sagropa biz eşimle beraber girdik onun sınavı iyi geçmişti en kötünün de kötüsü 70 i vardı mutlaka. O yüzden itiraz etmek istiyoruz bizde
-
@Animenia Şuan 6-7 kişi hiçte beklemediği sonuçlar almış. Ben de emindim 70 i geçeceğimden. 62 almışım, üzüldüm cidden. Ben itiraz hakkımı kullanacağım. Ama nereye itiraz edilecek şuan belli değil. En azından cevap kağıdımı görüntülemek istiyorum. şimdi sorulara tekrar bakacağım.
-
Arkadaslar ikinci aşamada herkesin okuduğu bölümden mi yoksa fakülteden mi sorular sorulacak bu konuda net miyiz ?
-
@mrdgn ikinci sınav için şu an en önemli sorumuz bu
-
@siyaset-bilimci İlanı tekrar okudum ve %51 ihtimalle hukuk,iibf,syasal fakültesi için 1 sınav, iletişimc fak. için 1 sınav, mühendisler için 1 sınav olacak gibi anladım.
-
arkadaşlar mühendislik uzman yardımcısı için 70 i geçenler burdamı ? anladığım kadarıyla 85-70 arasında puan alan bayağı var gibi bölümlere göre dağılım nasıldır
-
Sınavda ing çıkacak mi?
-
@Animenia Ben de beklediğimden düşük 68 aldım. Ne yapılabilir?
-
@sagropa benim de tanıdığım 2-3 kişi var. Bence de itiraz etmeliyiz. Yarın sınav sonucu itiraz başlığı açılır diye düşünüyorum Anadolu aöf te. İnşallah müspet sonuçlar alırız
-
@iibf00 itirazın açılmasını beklicez. Yarın açılır diye düşünüyorum. Olmazsa arıcaz, dilekçe, sosyal medya artık nereden yanıt alabilirsek. Çünkü sonuçları sorgulamak en doğal hakkımız
-
İibf mezunları hangi ders be konulara çalışmalıyız acaba ?bilgisi,tahmini,yorumu olan varsa paylaşabilir mi arkadaşlar
-
@Animenia, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@iibf00 itirazın açılmasını beklicez. Yarın açılır diye düşünüyorum. Olmazsa arıcaz, dilekçe, sosyal medya artık nereden yanıt alabilirsek. Çünkü sonuçları sorgulamak en doğal hakkımız
Hocam şimdi baktım tekrar soruların cevaplarına. Kesinlikle yanlışlık var ben anlamadım. 71 çıkıyor. Sinirden elim ayağım titriyor. Kesin cevabını hatırladıklarımı karşılaştırıyorum, sınavın soruları açıklanırken pc de kaydetmiştim doğru cevapları. Yine aynı sonuç, ikisini karşılaştırdım. Ben cevap kağıdımı itiraz süresi bitmeden önce görmek istiyorum desem itiraz hakkımı yazarken, PDf olarak atarlar mı? Gösterirler mi?