14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Arkadaşlar mühendislik fakultesindende bölüm ve puan yazalım ben başlıyorum elektrik elektronik müh. 75 puan
-
@baykuş sonunda biri çıktı mühendislikten eem 74
-
Süper bende memnun oldum hocam bizde bi liste yapalım o zaman
-
Mühendislik Fakültesi
1-Baykuş--75 (EEM)
2-GBVBBV---74 (EEM) -
Mühendislik Fakültesinden arkadaşlar yazdıkça bu listeye ekleriz.Ben dün konustum yazili sinavin olacağını söylediler mülakat aşamasına gelmedende kaç kişinin sınavı geçtiğinin açıklanmayacağını en azından elimizde bi liste olursa kaç kişiyle yarıştığımızı biliriz bizim içinde bi fikir vermiş olur
-
@baykuş kurumla mi konustunuz hocam
-
Sınav ile alakalı sorularımız için 2 tane irtibat numarası verilmişti ya oradan aradım yazılı sinavin olacağını söylediler
-
@baykuş bunca zamandır millet nereyi arıyordu ki acaba ?
-
@baykuş demek ki geçti yazan herkes yazılıya girecek.
-
@baykuş anladim. teşekkürler
-
Rica ederim sözleşmeli personel alımı açıklanmış ben bugün yarın bizim ilanında düşeceğini düşünüyorum
-
Ben foruma yeni üye oldum ama millet nereyi aradı diyene kadar kendin arasaydın hocam o kadar zor bisey değil
-
@baykuş ben arayacak kadar merak etmiyorum ki arayayım zaten iletide sizi değil diğerlerini eleştirdim.
-
@baykuş Hocam ilk sorular açıklandıktan sonra aynısını bende dile getirdim ama ses soluk çıkmadı bir umut giren kişi çok yoktur ondandır diye umut ediyorum yada haberleri yok forumdan 70 üstü olanların.
-
Irtibat numarasından aradığınız zaman erkek olanı biraz ketumda bayan olanı daha net cevaplar veriyor neredeyse kontenjanı doldurduk diyor ön eleme sınavı sonucunda yani 600 e yakın geçen var diyebiliriz
-
Kendi açımdan merak ettiğim nokta geçen sınavda mühendislik fakültesinden 5 kişi geçebilmişti on eleme sınavını bu sene kaç kişi geçebildi ? bi de mühendislik fakültesinde bilgisiyar ve elektrik elektronik aynı başlık altında ve lisans dersleri tamamen farklı diyebilirim. Ama diğer arkadaşların alan sınavı konuları aşağı yukarı tahmin edilebilir diğer branştaki arkadaşlar bence çalışmaya başlayabilir tabi bi de kpss var
-
@baykuş kpss derken?
-
Kpss ile tarihleri yakın olacak bu gidişle biçok arkadaşta kpss ye girecektir heralde onun için dedim
-
sözleşme personel yazılı sınavının seçiciliği yüksek bu şekilde sınav olmasını umut ediyorum.
-
Arkadaslar
Sinavin muhtevasina iliskin bilgi alan oldu mu covid 19 dan dolayi hala dusuremedim hatti
Test mi yazili mi bu da belli degil sanirim konular keza oyle