14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
arıyorum açmıyorlarda
-
Anadolu Uni tarih vereceği için kurumun yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. 8 Ağustos’ta Halkbank sınavı varmış onu da aynı üniversite yapıyor. Bizimki o sınavdan sonra olur diye düşünüyorum çünkü temmuz sonunda bayram var. Bayramdan önce olursa 3 haftada ne kadar hazırlanabiliriz, pek bilemiyorum
-
@forrest zaten mesele sınav tarihini olabildiğince erken öğrenmek ki ona göre hazırlanalım. Yoksa sınavın olacağı malumumuz ne zaman yaparlarsa o zaman gireceğiz, ama öncesinden bilgilendirme yapsınlar ki hazırlayabilelim kendimizi. En azından konuları ve formatı paylaşsalar ona bile razıyım ben.
-
cuma oldu ses yok
-
Bu hafta kesin açıklanacak demedik ki hocalarım. Üniversiteden tarih istendiği için bu hafta açıklanma ihtimali yüksek dedik. Bana da söylenen buydu. Duyumumu paylaştım, hiçbir bilgi olmadan beklemenin zor olduğunu bildiğimden. Bekleyelim, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
-
bi offf çeksem karşıki dağlar yıkılırr...
-
En küçük bir açıklamaya bile razıyız oysa ki...
-
Var mıdır tekrardan arayacak bir babayiğit
-
açmıyolar ki telefonlari
-
Sanırım ilanda yazılan numaradan aramak gerekiyor birisi öyle demişti
-
o numarayi aradim simdi. ikinci sinav yapilicak fakat henuz duyuru ne zaman yapilcak belli degil dedi
-
@beirutde sinavi anadolu mu yapcakmis
-
@john sitemizden duyrulucak dediler sadece
-
Arkadaşlar artık bayramdan önce olmaz heralde değil mi biz de olduğumuz yerde çakıldık kaldık ha açıklandı açıklanacak diye benim gitmem gereken yerler var gidince pat diye açıklanacak diye tedirgin oluyorum
-
Sözleşmelilerin mülakat ilanını görünce geçirilen saniyelik kalp krizi...
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
En azından İK'nın çalıştığını anladık.
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Bugün de ufak bir titredik Yakın gibi gözüküyor artık gelmesi
-
Arkadaşlar sınav yerine mülakat yapma ihtimalleri var mı acaba siz ne düşünüyorsunuz,bu haftada ilan gelmezse eğer alım 2021de ancak olacak sanırım.Herhangi bir yorumu,duyumu,fikri olan paylaşabilir mi,planlarımızı şekillendirme konusunda yardımcı olacaktır muhakkak.teşekkür ediyorum şimdiden.
Çalışmalarınız ne durumda,hangi konulara bakıyorsunuz,biraz paylaşım yapalım motivasyon açısından faydalı olur diye düşünüyorum.
Ben sadece İngilizce okumalar yapmaya çalışıyorum,elimden başka da birşey gelmiyor. -
Ben hiçbir çalışma yapmıyorum çünkü kuruma sinirliyim.
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir