14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
ben de artık umudumu kestim . 3 aydır tek bir duyuru bir bilgilendirme dahi yapmadılar sağolsunlar. varsayalım ki bayram sonrası ikinci sınavın duyurusu geldi. sınav eylül ekim gibi olsa onun açıklanmasıydı mülakat tarihleriydi derken heralde seneye bu zamanlar ancak işe başlamalar olur.
-
Valla öyle bir durum ki
Şu saatten sonra mülakat da yapsalar
Alakasız yerlerden sınav da yapsalar şaşırmam -
Hakkımızda hayırlısı,yeni iletişim başkanlığı binasını görünce dedim alım kesin olur kim çalışacak burada bu kadar,Şubattan beri o bina orada duruyor,eski binada çalışmaya devam ediyorlar demek ki çok aceleleri yokmuş.(Balgatta yaşadığım için sürekli kurumun önünden geçiyorum.)
İlanla sınav arasındaki süre çok kısa olmaz inşallah artık tek beklentim bu yönde,hatta sadece mülakat yapılması gönlümden asıl geçen.
Anadolu üniversitesi ile görüşmeler başladı diye yazılalı da 1 ay olmuş neredeyse. -
ben de en son arayalı 20 gün olmuş. keşke sadece mülakat olsa da bitse bu bekleyişler. hiç olmazsa bir kaç ayımız daha buna umut bağlayarak geçmez
-
Ben de artık bayramdan sonra duyuru gelmesini bekliyorum en azından bilgilendirme amaçlı sınav da zaten duyurudan 3-4 hafta sonra olur yani eylülü bulur gibi.her alandan istedikleri kişi sayısının 20 katı çağrılacak bence bu koşullarda direk mülakat işi yaş.
-
Ben boşladım bunu. Şu an gy-gk'ya veriyorum tüm enerjimi. Sınavına girebileceğim başka bir kurum ilan açsa hepten boşlarım. İşlerine geldi mi 2-3 haftada alımı yapabiliyorlar. Yukardaki bir arkadaşın dediği gibi şu an sınav duyurusu yapılsa bile Ekimden önce tamamlanmaz.
-
Yaprak kımıldamıyor...
-
açıklandı hadi hayırlı olsun https://www.iletisim.gov.tr/turkce/duyurular/detay/iletisim-uzman-yardimciligi-alan-bilgisi-yazili-sinavi-ilani
-
Baraj yine 70 puan fakat bu sefer hem ingilizce 55 soru hem de alan bilgisi var. Çok beklediniz alın size baba gibi sınav demişler.
-
Harbiden zorlu gözüküyor tarih de çok yakın
-
bi an ingilizce kisminde test degil de tamamen yazili olcak sandim tansiyonum dustu ajaj
-
Yazımızı kışa çevirdiler aga bu nedir..
-
İİbf için konuşuyorum. 50 puanlık ilk alan kısmında çok fazla konu olmasına rağmen sadece 25 soru var. 1-2 soru anca düşüyor konu başına. Bu kadar ing. sorusu beklemiyordum. İkinci kısımda da çok soru olmasına rağmen getirisinin bu kadar düşük olmasından ne anlam çıkarmalıyız bilemiyorum. Bir de ilanda sınav süresi yazmıyor.
-
@Carpe-Vita evet ya onu nasıl öğrenebiliriz
-
Bahsi geçen sınav giriş belgesi sistemde yok. Hangi sınav belgesinden bahsediyorlar?
-
@siyasalllııı sinava 1 hafta kala falan koyarlar heralde
-
@80üstamadnnmsz Ben de bilmiyorum ama sınav süresi şu an aşırı önem arz ediyor konu fazlalığından ve ingilizce sorulardan dolayı. 100 soruya 100 dakika vermezler umarım.
-
Ön eleme sınavında sorulan 30 ingilizce sorusu ve yazılı sınavda sorulacak 55 ingilizce sorusunun ardından mülakatta da ingilizce konuşturacaklar gibi.
-
Kurumlar yavaş yavaş dil bilmenin önemini kavrıyor.
-
Sınav süresi ciddi önem arz ediyor. 100 dklık sınav olmaz bu soru dağılımıyla.