14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@3pruu evet oyle duydum ben
-
@sbf13 tahminimce daha zor bi ingikizce kismi olur gibi. yoksa ayni ayarda bi sinav dediginiz gibi nasil bir eleyicilige sahip olabilir
-
İşin kotu yani halihazirda kpss calisiyorken bu kadar konu cesitliligi olan bir sinava hazirlanmamiz kpss ye 1 bucuk ay varken cok moral bozucu oldu ayni sekilde bugun sadece mevzuatlari indirdim toplam 390 sayfa tuttu ve sadece buradan 10 soru cikacak 10 soru ve 390 sayfa. Keske yapabilecegimiz birsey olsa da erteleyebilsek ama sanirim beyhude
-
@sefa-turkdonmez iletisim kismi demi hocam. 20 soruydu sanirim . 20 soru 10 puan
-
dediginiz gibi zaten kpss de bir ton alanla ugrasiyoduk bi de ekstradan yeni yüklerimiz eklendi
-
Birkaç alan sorusu eklenmiş Yds gibi
-
Gy Gk’nin kapsamı ne tam olarak, yazmıyor mu yoksa ben mi göremedim
-
@beirutde evet dostum
-
Mühemdislikten elektrik elektronik olup sınava girecek var mı bizim alan ağırlıklı olarak bilgisayar mühendislerinin lisans konuları
-
Elektrikçilerin hiç şansı yok gibi geldi bana var mı forumda başka elektrikçi
-
@baykuş bi tek ben varım hocam adanadan gelicem başka yok
-
@sefa-turkdonmez Merhabalar sitede Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 14 buldum ama diğerlerini temin edemedim yardımcı olabilir misiniz link ya da adres şimdiden teşekkürler
-
Kpss çalışanlar için avantajlı olmuş bence. Yüksek lisans uluslararası öğrencisi olarak kpss'ye hazırlanmıyorum ve alan bilgisi konuları 3,4 konu hariç pek bilgimin olmadığı konular. O kadar konuya 25 soru da ilginç olmuş acaba nasıl dağıtacaklar. Keşke bölüm bölüm alanlara bölünseydi sanki daha iyi olurdu gibi. İngilizcenin ağırlığının yüksek olması da güzel olmuş.
-
Muslimsolider hocam bilgisayar derslerini nasil halletmeyi düşünüyorsun lisansda görmediğimiz için çok yabancı geliyor bana
-
@baykuş sıkıntı yok
-
@beirutde kaynaklara ona göre bakacağım arkadaşım. Zaten bebekle çalışmak neredeyse imkansız.
-
@3pruu ilk sinav icin baya bi pdf paylasilmisti hocam konularla ilgili onlara bi göz atın isterseniz
-
Çok aceleleri varmış sanırım 3 haftaya sığdırmışlar ve bayram sonrasınıda beklemek istememişler,aylardır biz bekledik bayram öncesi ilan geldi.
Herkese başarılar diliyorum,allah kolaylık versin. -
@beirutde peki teşekkür ederim
-
arkadaslar bir dost bana mevzuatı nereden buldugumu sormustu kım sordu goremıyorum suan telefondan, ama sitede mevzuat kısmı var ona tıklayınca ellerinizden öper