14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@sefa-turkdonmez Kararname sitede sadece 14 numaralı var diğer 1ve 3 numaralı olanları da mı siteden buldunuz yoksa başka kaynak mı
-
1 sayılı 3 sayılı çok yazınca çıkıyor google a
-
@80üstamadnnmsz cbk
-
@hkt, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@sefa-turkdonmez Kararname sitede sadece 14 numaralı var diğer 1ve 3 numaralı olanları da mı siteden buldunuz yoksa başka kaynak mı
Kaynak ne fark eder yazın malum siteye çıkıyor işte...
-
Cb 1 nolu kararname 298 sayfa
-
cb 1 deki bakanlıklardan gercekten sorumlu muyuz acaba iletişim baskanlığı ile adalet bakanlıgının alakasını okumaya basladıgımdan beri dusunuyorum
-
@sefa-turkdonmez hayır cb ye bağlı olanlardan sorumluyuz bence
-
@80üstamadnnmsz zaten cb'ye 16 bakanlık, 9 kurul, 11 başkanlık ve 4 ofis bağlı :)))
-
@sefa-turkdonmez hocam kaymakamlık sınavına girmeyi düşünüyorsanız size o yönden artısı olur
-
@delikupeli dediğiniz gibi
-
Arkdaslar bu yil icin yine ilan gelir mi?
-
@çölkaplanı bu yıl için derken hocam
-
@sefa-turkdonmez çok komiksin bakanlıklar hariç çalışırsan olur demek istedim .Allahım ya yardımcı olmaya çalışıyorsun küçük aklıyla dalga geçtiğini sanıyor
-
@80üstamadnnmsz kıymetli hocam amacım da haddim de dalga gecmek olamaz sadece içten bir şekilde güldüm yanlış aksettirdiysem kusuruma bakmayın. ülkece gerginiz her gülmeyi dalga gecmek olarak anlamayalım lutfen. neyse kişisel platforma dönüştürmeyelim kolay gelsın
-
@sefa-turkdonmez yok sorun değil kardeş ben de kısaca yazmak için öyle yazdım yoksa cbk 1 i adım gibi biliyorum. Burda yazıdan niyetimiz yanlış anlaşılabiliyor.
-
@sefa-turkdonmez Kaymakamlık sınavında kaymakamdan daha çok belediye başkanının sorulduğunu gördüğümden beri her şeyi beklerim bu sınavlardan. İletişim başkanlığı ile alakalı olmayan kısımlara da çalışmakta yarar var
-
@forrest 390 sayfa mevzuat var bazen iyi ki 10 puanlık kısım diyorum
-
Sınav için başvuru ekranı açıldı. Ancak ne hikmetse alan seçiminde yalnızca sosyoloji görünüyor.
-
@keynesinvarisi bende de aynı şekilde.
-
Neden tekrar başvuru yapılıyor ki? 70i gecen herkes direk girmiyor mu