14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@vasıflıişsiz hic belli olmaz hocam. her ne kadar burda yuksek yazan arkadaslar olsa da genelde o bant arasinsa degil de 70 75 arasinda yigilma da olabilir
-
Ön eleme sınavında da hep 73-76 bandında yığılma vardı ama 70 olanlar geçti hiç belli olmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@sefa-turkdonmez, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@keynesinvarisi tahmininizi nasil olusturdunuz hocam
Hocam yeni görüyorum iletinizi. Ancak anlayamadım sormak istediğinizi
-
Merhabalar arkadaşlar. Forumda yazılanları okudukça 75-80 bandında sıkışıp kalmış olacak bir puan bandı olacağını düşünmeye başladım. Tam 75 olarak hesapladım puanımı, -2 veya +2 duruma göre değişir elbet. Fakat fikrimi soracak olursanız, mülakata kalabilme açısından oldukça endişeliyim. Genel olarak arkadaşlarımız 75 üstü sanki. 2 yıldır kaymakamlık sınavına hazırlanan biri olarak encümen sorusunu kaçırmış olmak da gerçekten çok üzdü beni. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Burada belirli bir kitle var ve her birimiz emeğimizin karşılığı, iyi yerlerde olmayı hak ediyoruz...
-
@denizlihorozu niçin hocam şu an en fazla iki kisi 80 uzerinde cikti onlar da emin degiller 80 ustu gelcegine. ben de 75-76 civari hesapladim fakat sizin gibi mulakata kalmama endisesi yasiyorum
-
@denizlihorozu bu sene de hazirlancak mjsinjz kaymakamliga
-
@beirutde Mesela 77 olarak hesaplasa idim çok daha rahat bir zihinle beklerdim sonuçları. Benimkisi sadece tahmin Bakarsınız 70in bir tık üstü bir puanla kapatır, bilinmez elbette.
-
@beirutde Elbette, hazırlık sürecinde idim zaten İletişim Başkanlığı sınavına hazırlanırken.
-
Barajın altında kalır benim de muhtemelen.
-
@denizlihorozu allah kalbinize gore versinben de mesela ilk kisimdaki yasama devredilmezligidir,kamu diplomasisi son soruyu falan ne isaretledigimi hatielamiyorum o yuzden direk yanlis yaomisindir diye hesapladim
-
Hesaplarıma göre 66-67 gibi bir puanda kalıyorum. Alan sınavında her sorunun 2 puan olması çok etkiledi ve neredeyse tüm yanlışlarım oradan. Barajı geçen arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum. Geçemeyenlerle de ileriki sınavlarda mutlaka yine karşılacağız. Hayatınızda bol şans ve başarı dilerim.
-
@Carpe-Vita o tüm vakti alan paragraflar 0.57 puanken bir alan sorusu 2 puan...
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Alandaki Belediye-İçişleri sorusunun iptal olup doğru kabul edileceğini düşünerek 77.50-80 küsür gibi hesapladım ama bakalım %100 emin değilim. Alan kısmı zorladı. 3-4 konu hariç çıkmış sınav soruları üzerinden çalıştım. İnglizce soruları ne kadar kolay olursa olsun -ki standart zorlukta olduğunu düşünüyorum- ciddi motivasyon ve zaman yönetimi gerektiriyordu. Son paragrafta 3 boş bıraktım bunları optik okuyucuya bile işaretleyemedim. Çeviri 20/20 paragraf 29/35 geldi. Bulunduğum sınıfta 2-3 kişi sınavı erken terketti. Ek olarak dışarıda bulunan yakınım en az 40-50 kişinin erken sınavı terkettiğini söyledi. Şahsi fikrim barajın 72-73 bandında kapayacağıdır. Şu sınavla iyi kötü mücadele eden savaşan ve sonunda barajı geçen arkadaşların tamamının bir sonraki aşamaya geçmeyi hakettiğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@fuat1907 inşallah hocam herkes için hayırlısı olsun. bizim sınıftan da bir kısı erken cıktı
-
@fuat1907 erken bitirmeleri sinavkarinin cok iyi gectigini gostermez tabi
-
@beirutde Sınavları beklediklerinden kötü geçtiği için çıkmışlardır hocam
-
@denizlihorozu üzücü bir durum ama bende öyle tahmin ediyorum bu sınavı 1 buçuk saatin altında bitirmek pek mümkün değil. Hadi diyelim bitirdin, geri döner tekrar soruların üstünden geçer göz atarsın. Böyle bir sınavın psikolojisi bunu gerektirir diye düşünüyorum:)
-
@fuat1907 yds de bile 80 soruya 180 dk veriyorlar. burdakı 7 paragraf da uzundu. süre kesinlikle yetersizdi
-
@vasıflıişsiz doğrudur hocam ki sınavın yalnızca 20 sorusu paragraf sorularından oluşuyor.
-
@keynesinvarisi 70 civari alan 54 kisi demissiniz ya hocam onu demek istemistim aslinda yanlis mi gordum acaba tahmini nasil olusturdunuz diye merak ettim