14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@gfbserkangfb keşke elden birşey gelse diyorum şimdilik. Ama mülakatta kalırsam düşünüyorum hocam ben dava açmayı ya da hukuki bir tavsiye almayı. Ücretsiz izindeyim bol bol vaktim var uğraşırım sizin için üzgünüm. Umarım çok daha güzel yollar çıkar karşınıza.
-
@3pruu mülakatınız olumlu sonuçlanırsa sorun yok yani? ️
-
@sbky11 mülakatta kalmazsa, çalışacağı kurum aleyhine neden bir şey yapsın?
-
@sbky11 sorun elbette var. Ama hocam mülakata kaldığım halde bu şekilde sıralama yapılmasına itiraz ettim mülakat sonucumu etkileyebileceğini bile bile. Mülakatı geçersem de artık öyle bir girişimde bulunmayı düşünmüyorum müsaadenizle.
-
Arkadaşlar merhaba mülakat tarihi ile ilgili bir gelişme var mıdır, bir duyumu olan var mıdır???
-
@RY ikinci sınav ilanında beklediğimiz süreyi düşününce pek ümidim yok yakın zamanda açıklanması için
-
@RY hocam özel olacak. Ama siz geçen yıl mülakata katıldınız mı? Karıştırıyor da olabilirim.
-
@RY hocam telefonla sordum ben. Son imzalar atılıyor, haftaya açıklanabilir dedi yetkili personel
-
@siyaset-bilimci teşekkürler hocam
-
@sbky11 mülakatı geçmiş olmasına rağmen resmi olarak itiraz etmiş arkadaş hocam. Ben asıl 70 üzeri alıp bundan dolayı mülakata çağrılmayan arkadaşların itiraz etmesini beklerdim.
-
@gpale sınav nasıl geçen yıl nelere çalışmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
-
@keynesinvarisi merhaba, sorular hala elinizdeyse atabilir misiniz? mühendislik alanında
-
@jaspers ben ilk aşamada elendim ancak matematik türkçe ve ingilizce kolaydı ancak genel kültürde avrupa birliği ile ilgili komisyon kaç kişidir gibi sorular soruldu ve tarih biraz zorladı. onun dışında 67 ile mi ne kaldım 3 soruyla. Ancak ingilizcesi iyi olanlar avantajlıydı sanırım hem 2.sınavda hem mülakatta. kurum soruları kolaydı ilk elemede ama dediğim gibi genel kültüre çalışın daha çok tabi ingilizceniz iyiyse. Başarılar hepinize.
-
@gpale elinizde sorular hala varsa atabilir misiniz?
-
sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?