14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Anadolu üniversitesi sınav birimiyle görüştüm. Bize şu an için hiç bir bilgi gelmedi. Duyurulardan takip edebilirsiniz dediler.
-
Yani boşa mı bekledik
-
@işsizdegree yok açıklanadabilir. Sadece kesin bilgi vermediler ne yazık ki
-
şimdi görültüm anadolu üniversitesiyle bugun yarın bizim sitemizde açıklanır duyuruları takip edin dedi
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
0222 335 05 80 Anadolu Üniversitesi'nin numarası. Dahili 2286 yı tuşlayacaksınız.
Bu numara ile görüştüm ben.
-
@keynesinvarisi tahmininizi nasil olusturdunuz hocam
-
Onca konu listesiyle bizi cebelleştirip anayasa hukuku idare hukuku kasan, iletisim baskanligi adaylarina sacma sapan konulu dil paragraflari sunan aöf ü tebrik ediyorum. Buna ragmen gercekten mulakata kalacaklari ayrica alnindan opuyorum
-
@sefa-turkdonmez sanki kaymakamlik.sinavina girdik arkadas
-
@sefa-turkdonmez kesinlikle sınavdan sonra keşke sadece anayasa idare çalışsaydım dedim o kadar konu arasında boğulduğumuza değmedi
-
@senadogan valla ben odtü mezunuym uluslararasi dil puanim da var boyle sacma paragraf sorularini hayatimda gormedim soruyu cozerken ayrica sabr gerekiyo. Gosterenlere helal olsun
-
@sefa-turkdonmez bende bilkent mezunuyum bende pek rastlamadım bu tarz paragraflara. Sanırım eleyici olması için bu tarz hazırlamışlar
-
halkbank sinavindaki ingilizce sorularini daha cok begendiydim.en azindan bankacilikla alakaliydi cogu
-
fakat ingilizcexen daha cok sinir eden kisim yine de idare hukuku sorulariydi
-
@sefa-turkdonmez ben de bilkent mezunuyum. 7 IELTS, 91 YDS puanım ve harfiyen katılıyorum ️
-
@beirutde katılıyorum. Verilen o kadar ders içinde anayasa ve idarenin bu kadar detaylı sorulması çok anlamsız olmuş
-
@senadogan sacmalamakla zor sormak arasinda gidip gelmisler hocam
-
Aynen orjinalliği yoktu soruların angarya sadece
-
@3pruu ben de odtü ayni sekil
-
Evet İngilizce çözerken o kadar sıkıldım ki durup kaç paragraf var daha böyle sıkıcı diye paragrafları saydım odtü benim de
-
Konuyla bağımsız ben de ankara yıldırım beyazıt mezunuyum arkadaşlar saygılar işin şakası böyle kaliteli üniversite mezunlarıyla rakip olmak sevindirdi beni