14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@senadogan o öncülü tam hatırlamıyorum hocam. Tamamını devredebilir ifadesi yoksa veya direk bir kısmını devredebilir diyorsa o öncül doğru olur. Ama ben "tamamını" ifadesinin öncülde geçtiğini hatırlıyorum sadece ne şekilde geçiyordu onu hatırlamıyorum. Belki bir arkadaş hatırlar da yazar
-
@sbky11 ben de genel müdür yardımcı diye hatırlıyorum ancak yanlış hatırlıyor olabilirim hocam.
-
@senadogan sanırım bir öncülde yetkilerin tamamı derken diğerinde değerlendirmeleri yaptıktan sonra gerekli gördüğü yetkileri devretme benzeri bir şey yazıyordu ️
-
@keynesinvarisi hukuk Ve mevzuat Genel müdür yardımcısıydı şık öyle hatırlıyorum
-
@keynesinvarisi ben katılıyorum.
-
@denizlihorozu hocam iptal sorusunu hatırlayamadım. Diğerini hepsine verilir dedim ben
-
@mia_nur bu soru alan kisminda miydi mevzuat kisminda mi
-
@beirutde mevzuat sanırım hocam. Bizde de vardı.
-
İletişim başkanlığını aramayı düşünüyorum arkadaşlar ulaşabilirsem soru cevapların yayınlanmasına ilişkin. Umarım yayınlanır.
-
@3pruu gecen sinavda 5 6 gun sonra yayinlamislardi demi hocam
-
kamu diplomasisinde bi soru soguk savasla,bi soru da askeri ittifakla ilgiliyfi. diger sorulari hatirlayanilen var mi
-
@sbky11 bir sıkta sözlü olarak devredebilir diyodu yanlisti. bir sıkta sorumlulugi kalkar diyodu yanlis. ama diger onculu ben de hatirlauamadim. ben hepsine yanlis dedim fakat tamamini devredemez diyosa o sık dogru olabilir
-
@beirutde
Biri diaspora sorusuydu
Biri kamu diplomasisinin amaçları kısa vadelidir olan şık yanlıştı -
@beirutde 14 mart cumartesi sınava girdik 17 mart salı açıklamışlardı soruları
-
@cinar1212 keske simdi de oyle olsa
-
@beirutde 3 gün sonra yayınlanmıştı diye hatırlıyorum. O sınav cumartesi idi. Aramak etkili olabilir diye düşündüm. Henüz ulaşamadım. Tekrar denerim birazdan
-
@3pruu insallah aciklarlar da en azindan ümitlenip ümitlenmicegimizi anlariz hocam:)
-
Itiraz süreci başlayınca sorular yayımlanmıştı. Ancak üniversite son yaptığı Halkbank sınavında itiraz sürecinde de soruları yayınlamadı. Umarım bizim sorular yayımlanır.
-
@keynesinvarisi o bankadan kaynakli olabilir
-
@mia_nur Ben de öyle hatırlıyorum hocam.