14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Anadolu üniversitesini aradım arkadaşlar. Gün içinde yayımlanacak öğleden sonra siteyi takip edin dediler.
-
Arkadaşlar iletişim başkanlığından söyleneni aynen aktarıyorum:
"Bize bilgi verilmedi. Ancak geçen yıl yayınlanmamıştı. Muhtemelen aynı yol izlenir."Yalnız geçen yıl yazılı sınav yapılmadığı şimdi aklıma geldi bunu yazarken
-
@3pruu haahha dünyadan haberi yok bunu söyleyenin ajja
-
@keynesinvarisi bu da cok cabuk oldu anajaj
-
@beirutde Yani ben sadece yayımlanıp yayımlanmayacağını sordum aslında. Hanımefendi sağ olsun hemen ilgilendi beni telefonda bir kaç dakika bekletip sınav hizmetlerine sordu. Onlar da bugün yayımlanacağını söylediler. Ben de bugün beklemiyordum açıkçası.
-
@keynesinvarisi çoook sağolun hocam.
-
@beirutde şaşırmadık yine şükür
-
Anadolu üni.nin sayfasında mi yayınlanıyor arkadaşlar sorular
-
@baykuş evet giris belgesini aldigimiz yerde yayinlanir muhtemelen
-
Iyi o zaman bugün belli olur kazanıp kazanamayacagimiz arkadaşlar
-
@baykuş İtiraz sekmesi açılacak. O sekmede yayımlanıyor sorular.
-
Çok sevindim sorulari yayinlicaklarina. Sorulari degerlendirmek guzel oluyor
-
Zaman geçmiyor.... bekliyoruz ya
-
@işsizdegree sanki sonuclar acıklancak gibi heycanla bekliyorum
-
oglen saati de coktan gecti yayinlamicaklar mi acaba
-
@beirutde Sınav soruları iletişim başkanlığı sitesinde mi yayınlanacak Anadolu Üniversitesi mi?
-
Anadolu üniversitesi genelde 3 gün sonra açıklıyor ama bilmiyorum sabah konuşan arkadaşa neden bugün demişler. Çarşamba kesin açıklanır gibi.
-
Bizden sonra ilana çıkan pozisyonların asıl yedek listesi bile yayınlandı artık bizim surecide hızlandırırlar diye düşünüyorum
-
@JABS Bilmiyorum. Ben sorular yayımlanacak mı diye sordum ne zaman yayımlanacağını bile sormadım. Görevli direk kendisi söyledi gün içinde yayımlanacak öğleden sonra siteyi takip edin diye.
-
@keynesinvarisi aradığınız numarayı hatırlıyor musunuz? Kendimizi hatırlatalım ️