14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde Teşekkür ediyorum.
-
@keynesinvarisi Teşekkürler hocam, takipte kalacağım.
-
Daha önceki mülakata giren ya da sorulardan haberdar olan var mı arkadaşlar? Yine birden bir sürü konuyu önümüze koyup Bi hafta verirlerse diye
-
@3pruu Mülakat için bildiğim kadarıyla belli bir konu veya ders listesi verilmiyor
-
Geçen sene sanırım herkesin mezun olduğu bölümden sorulacaktır demişler mülakatta
-
@siyaset-bilimci geçen sene alan sınavı olmadığı için alan bilgisini ölçen sorular olmuş galiba. İlanlarında öyle yaziyordu
-
Aaa peki teşekkür ettim
-
Ama sanki bir yerlerde görmüştüm. Mülakattan çıkıp yazanların yorumlarını. Şu an bulamıyorum.
-
siyasal hayat dis politika guncel olaylardan sorarlar heralde. dogu akdeniz misal tam soruluk yer
-
@beirutde ben de güncel sordular diye okumuştum. Sağolun hocam
-
@beirutde speaking de olabilir belki diye düşünüyorum.
-
@3pruu dediğiniz başlığı bulsak aslında süper olur hocam
-
Birde kaç gündür aklımda şu soru dönüyor. Bu 650 kişi söylenen hukuk iibf sbf iletişim mühendislik psikoloji sosyoloji karması olduğunu düşünüyorum eğer rakam doğruysa siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@delikupeli soruyu tam anlamadım. Ama yazılı sınava girenlerden bahaediyorsak A blokta kapıda yazan kişi sayısı 18+6=24tü ve sanırım bunlar sosyoloji+diğer gruplardan biri. B blokta uzunca bir sıra vardı.
-
@3pruu alan bilgisi sınavı için söylemiştim. Ama ön eleme sınavı kadar da bir yoğunluk yoktu
-
@delikupeli bulamadım. Ama hatırladığım kadarıyla biraz kişisel özgeçmiş biraz da güncel sorulmuştu. Suriye vardı mesela
-
@delikupeli yoğunluk göreceli sanırım. Ben ön eleme sınavında bu kadar bekleyen görmedim. Ama geliş saati vs. etkilemiştir. Yoksa tabiki daha az kişi girmiştir
-
Yine 20 günde mi açıklarlar acaba
-
cogunluk b blokta girdi sanirim. ben zemin amfideydim. orasi tamamen iibf ydi sanirim
-
Sanirim yine o civarda aciklanir bi sure sonra da mulakat listesi aciklanir