14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Bi de artık bi süre hiçkimseye cevap verme artık lütfen her sayfanın yarısında senin ismin var
-
@baykuş tamam artik sizden izin alirim foruma yazmadan evvel:)
-
@baykuş İlk alımları hukuka aykırı olarak nitelendiren bendim ve hukuka aykırıydı hala söylüyorum.Hukuki gerekçelerimi de sundum herkes anladı bir sen anlayamadın.Bir mühendisle hukuk tartışarak hatayı ben yaptım aslında. Hukuk bilgimle seni ve senin gibi barajı dahi geçemeyenleri ikiye katlar üçe bölerim. Yarım yamalak dediğin hukuk bilgimle ülkenin kaymakamlık hakimlik gibi en zor sınavlarında hukuk fakültesi mezunlarını dahi geçerek defalarca kez derece yaptım. Son olarak kardeş barajı dahi geçemediysen yapacak bir şey yok geçmiş olsun elendin senin adına üzüldüm. Bir sonraki sınava hazırlanacaksın başarılar dilerim.
-
Koskoca cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı hukuktan senin kadar anlamıyor kusura bakma haddimi aşmışım ben.
-
@baykuş Evet lütfen daha fazla meşgul etme sayfayı ayrı bir başlık kur barajı geçemeyenler için baraj düşürülsün diye. Orada örgütlenin çalışmalarınıza başlayın. Hadi kardeş uzatma.
-
Bence siz başkaların kadrolarına nasıl yerlesilir diye bi gurup kurun burayı meşgul etmeyin hadi kardeş
-
uzatma...
-
@baykuş Ben zaten 10 kişilik kendi kadroma yerleşecek kadar puan alıyorum kardeş merak etme sen. Hadi uzatma
-
Aynen bundan sonrada 10 kişilik o kendi kadrondan bahset hep o zaman kardeş
-
@baykuş Kardeş barajı geç kadro senindir merak etme kimse el sürmeyecek söz.
-
Cidden devam edecek miyiz buna ?
-
@keynesinvarisi hocam bence daha fazla muhattap almayin arkadasi. kafasina vurmus belli hırsından.
-
@baykuş Ya hocam yazmayayım yazmayayım diyorum da cidden insanı çileden çıkartıyorsun. Hukuk denilen şey zaten idarenin keyfiyetini önleme amaçlı bir mekanizma. Sizin yaptığınız gibi ''Kamu kurumları hata yapmaz'' varsayımıyla hareket edecek olsaydık zaten hukuk denilen şeyin ortaya çıkmasına gerek bile kalmayabilirdi.
-
Devam edeceksek özelden konuşalım artık. Cidden bilgi paylaşım platformu burası. Kimse bizim tartışmalarımızı dinlemek zorunda değil.
-
Yani ben işsizim vaktim bol 2 gün uğraşırız böyle.
-
Ama ben kamu kurumunda çalışıyorum o kadar vaktim yok siz devam edin
-
@baykuş Peki teşekkürler.
-
Bürokrasiyi bilemeyen insanlarla tartışmak zor zaten
-
-
@baykuş Kahrolsun böyle düzen ne diyeyim. Ben bürokrasiyi bilemiyorum sen bilebiliyorsun.Hayat böyle işte