14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde çok teşekkür ederim
-
Arkadaslar sorulari ve cevaplari isteyen varsa atabilirim. Hatta sonuclar bir iki gune aciklanacak ondan sonrada isteyenler olursa atabilirim cunku bu forum adi ustunde aorulari ve cevaplari paylasma forumu
-
@gkcpr hocam sıkılıyosun belli sen ajaj
-
@gkcpr bana da gondersene kontrol edicem ya hala emin olamadim.cok meraklıyım şu an
-
@beirutde Hocam yalniz kurumda su jargonu kullanmayin yani bir sekilde girerseniz malum hani İletisim Baskanligi falan ya nacizane %100 burslu ingilzceiletisim mezunu biri oalrak oneriyrm
-
@gkcpr hangi jargonu hocam?
-
@gkcpr yüzde yüz burslu birinden şöyle güzel jargon dersleri alalım
-
@gkcpr hocam bana da soru ve cevapları atar mısınız?
ozlm.dnzzz@gmail.com
Teşekkürler -
@strawberry Lütfen @gkcpr 'den soru istemeyin vallahi sinirleniyor başımızın etini yiyor :)) Ben yolluyorum şimdi.
-
@keynesinvarisi teşekkürler
-
@gkcpr bana da soruları gönderebilir mısın rica etsem, zeynepberber1095@gmail.com. çok teşekkür ederim.
-
Önceki muhabbetleri bilmediğiniz için cidden anlayamamışsınız ironi yaptığını.Bunun başka bir açıklaması yok.Size de yolluyorum @zeynepb.1095
-
@keynesinvarisi ben de 77 78 hesapladım ama fire çıkabilir, açıklansa bi an önce, tekrar teşekkür ederim sorular için
-
Birçok kişi 75 ve üstü beklediğini yazınca sınavın yüksek bir puanla kapatacağını düşünmeye başladım
-
@çalıkuşu ben de öyle düşünüyorum artık maalesef
-
Fao sorusunun cevabı ne oldu?
-
@margaret ama yazanlara bakacak olursak 80 üstü puan yok. Herkes bu şekildeyse yüksek kapatmaz ama yazılı sınav olur diye düşünüyorum ben
-
@john-hicks "III. Türkiye 1947 yılında üye olmuştur" ifadesi doğru seçenekler arasından kaldırılıp, cevap da,
I ve II
şeklinde revize edildi galiba.
-
@john-hicks bilemiyoruz
-
Sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar.