14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@Karakartal-13 sen de haklısın şampiyon
-
@vasıflıişsiz hiç bilmiyorum ki ,ama geçen seneye göre daha uzun olacak
-
-
@robius ben de yeni üye oldum. Kaçırmışım. Zahmet olmazsa bana da iletebilirseniz çok sevinirim. maybegum@hotmail.com
-
@gkcpr itiraz tarihlerinde cep telefonundan girmiştim. Herhangi bir soru cevap vs gözükmüyordu. Bugün sonuçlar açıklanmışmıdır diye bakarken yazılanlardan öğrendim soruları açtıklarını. Sayfayla ilgili şu güne kadar bilgim yoktu. Şimdi de zahmet olmazsa atabilir misiniz dedim. Bunun neyi yanlış bu kadar yorum yazacak anlayamadım.
-
@xinna Ben size cevap mi yazmisim hatirlamiyorum. Bu kadar alingan olmayin ya hayat oyle gecmez
-
@xinna ben yolladim simdi hocam
-
@xinna Sinavdan 21 gun sonra siz hala soru cevap istiyorsaniz bunun neyi yanlis bir dusunun bakalim
-
@beirutde
Artı eksi 3/4 değişebilir tam hatırlayamadım. Ama 76 diye hesapladım -
@3pruu ben de merak ediyorum bunu.
-
@beirutde çok teşekkür ederim çok sağolun hocam
-
@xinna rica ederim hocam
-
@gkcpr başlığın adı soru ve cevapları diye zaten, kaç sayfadır aynı iletileri yazıyorsunuz. Bu sınav için başka başlık mevcut orda bekleyebilirsiniz sonuçları.
-
@genclerbirlikli ama burasi cok eglenceli
-
@gkcpr o zaman soru ve cevap konuşan arkadaşlara bulaşmadan devam edin lütfen
-
@genclerbirlikli arkadaş zaten bulasarak egleniyo galiba
-
@genclerbirlikli yalniz soyle birsey var arkadaslar bir sakin olun. Gereksiz ciddiyet agresifliktir. Simdi ben taaaa bilmem ne zaman bir yorum yaptim onun ustune bana cevap niteliginde surekli bir yorum geloyor bir atifta bulunuyor e bende cevap veriyorum. Yani bu sayfada da oyle oldu. Benim olayimda zaten yeni birseyler konusulmasi uzerineydi yani o ilk tepkim. Kimseye kizmiyorum kimsede bana kizamaz. Hemen boyle silahlari kusanmayin sakin ya
-
Neyse ben susuyorum bir daha brsey yazilirsa cevap vermeyecegim sonsuza kaddar susuyorum
-
@beirutde elifyelkuvanci@hotmail.com bana da yollayabilir misiniz hocam
-
@elif55 yolladım hocam