14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde arkadşlar ben 4 soruya itiraz ettim 3üde haklı bulundum fao sorusu coğrafya nufusun dağılısı sorusu ve turkçede örneklendirme sorusu fakat fao sadece cvp duzeltıldı ama diğer iki soru ıptal edilmiştir .
-
@Karakartal-13 Merhaba, sizin itiraz ettiginiz sorulardan iptal olan oldu mu? Paragraf anlatim ornekleme-tanimlama iptal zaten onu ogrendik. Bunun disinda size ne cevap verildi lutfen paylasirsaniz..
-
@janpi Sizin itirazlar ne oldu?
-
@gkcpr ulasimla örnekleme sorusu iptal.edilmis yazmis ya hocam
-
@gkcpr coğrafyada ulaşım sorusu iptal ve fao sorusunun da cevabı değiştirildi.
-
@Karakartal-13, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@gkcpr coğrafyada ulaşım sorusu iptal ve fao sorusunun da cevabı değiştirildi.
FAO sorusunu hatırlayamadım. Neydi soru?
-
@sagropa türkiyenin uyelik yili 1947,merkezi roma gibi secenekler vardi.
-
@beirutde teşekkürler.
-
@requ1em ulaşım ipta.l ben onu kanıtlamıştım MEB'in kitabından. Soru iptal edildi yazıyor.
-
@requ1em ulaşım beşeri sebepler arasındaydı MEB'in coğrafya kitabında. sayfa numarası, ünite ve konuyu yazmıştım. doğal ve beşeri olarak verilen nedenleri de eklemiştim, işe yaradı.
-
baska ses veren olmadigina göre iptal olan baska soru yok heralde
-
@beirutde bnce de
-
kendimize bir iyilik yapalim ve sonuclar aciklanincaya kadar buraya yazmayalim lutfen
-
@gpale niye heyecan mi yapiyosun birinin yazdigini gorunce
-
@gpale serbest platform burası hocam ayrılmanız zamanınızi almayacaktır.
-
@Karakartal-13 bugün açıklanır mi acaba
-
en kötü heyecanımız böyle olsun bee:D baksanıza dünyada ne heyecanlar yaşanıyor...
-
@vasıflıişsiz keşkeee. aciklansa da kafamiz sürekli burda olmasa
-
aslinda itirazlari da acikladiklarina göre sonuclarin aciklanmasi da yakindir
-
Korona çıkmamış olsaydı en kötü bugün açıklanırdı. Ama itirazlar bile yeni açıklandı o yüzden ben önümüzdeki cumaya kadar sarkabilir diye düşünüyorum. Ama sürprizlere açık olalım. Belki bugün belki yarın belki yarındanda yakın