14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@MuslimSolider Ufak bir hatirlatma: Bu sinav yalnizca Ankara da yapildi
-
@MuslimSolider Vallahi sabah sabah beni guldurdunuz allah razi olsun goygoycu kardes !
-
Hahahaha MuslimSoldier olmayacak mı o isim? İngilizceyi parçalamışsınızdır siz sınavda.
-
arkadaş ilgöç sinavi basligina da malatyada 44 arkadaş hazirlanip en düşüklerinin 89 bekledigini yazmis zamaninda ajja
-
@beirutde Kaymakam Adaylığı sınavında da Elazığ'da 23 arkadaş hazırlandık en düşüğümüz 76 bekliyor yazmıştı. Orda tutturdu
-
bu hafta içi açıklanir mı acaba sonuçlar
-
@İrving-Fisher seneye niye olmasın ki hocam?
-
@uemmehan SINAV SORULARINI GÖNDEREBİLİR MİSİN ACABA..TEŞEKKÜRLER BU ARADA
MAİL ADRESİM: gazi.cahit.seyyar@gmail.com -
silinmiştir
-
-
Bizim itiraz ettiğimiz sorulara cevap vericekler mi bir bilgisi olan var mı cevapsız kalması absürd olur cunku
-
@sefa-turkdonmez sonuçlar açıklandigi zaman iptal edilenleri görebiliriz insallah itiraz edilen sorulardan
-
itirazlar acıklanmıs
anadolu üni nin sayfasına girince itirazlar kısmına tıklayın ardından itiraz sonucu yazıyorbir sorunun cevap anahtarı duzenlenmıs
kinaye sorusu iptal edilmemiş
örneklendirme tanımlama sorusu iptal edilmiştir. herkes itirazlarını buraya yazarsa iyi olabilir. -
ulaşım sorusu iptal edilmis. fao sorusunun da cevabi degistirilmis..benim itiraz ettiklerimde bunlar yazmakta
-
@sefa-turkdonmez hangi sorunun cevabi degistirilmis hocam
-
@beirutde fao
-
itiraz sonuçlarına sadece itiraz edenlerin görmesi yanlış olmuş. Kaç soru iptal edilmiş ki acaba?
-
@beirutde cevap 1-2 olarak mı kabul edilmiş hocam
-
@littlefinger onu goremiyorum sanirim.hocam
-
itiraz eden arkadaşlar başka hangi sorular iptal edilmiş bizimle paylaşır mısınız?