14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@80üstamadnnmsz evet uluslararası ilişkiler türk dış politikası ile ilgili kamu diplomasisi yumuşak güç küreselleşme turkiye yakın dönem ab rusya abd ve suriye politikaları ve kesinlikle coronavirus ile kompozisyon türünde sorular olabilir.
-
@80üstamadnnmsz arkadaşlar itirazlara ne zaman cevap veriliyor ve sizce sonuc ne olur sizce
-
İletişim uzmanlığı için bence uluslarası politikalar, enformasyon yayımı gibi durumlar söz konusu. Demek istediğim bu meslek için önemli bir yer tutuyor bence. Bunun yanında iletişimle ilgili kanunlar da konu içeriğinde olabilir. Kişisel verilerin korunması kanunu, insan haklarına dair içerikler olabilir. Keşke önceden belli olmuş olsa aslında. 2. aşamaya geçeceğinden emin olanların, şimdiden hazırlanmaya fırsat olurdu.
-
baya bi kisi cevap anahtarini istedi ama kimse gelip dogru sayisini yazma zahmetinde bulunmadi
-
Ya farkli sinavlara girenler ne sorulmus diye merak etti ve istedi ya da dogru sayilari dusuk. Bence cevaplari yollayan arkadaslar bosuna zahmet verdiler.
-
@gkcpr gelecek sınavlara birikim *).
-
@requ1em O degil de aciklansa artik. Ona gore bir yol cizse insanlar..
-
@gkcpr ne zaman açıklanıır
-
@mulkiyelii gecen sene 20 gunde aciklanmisti hatirladigim kadariyla. Bu sene daha erken aciklanmasi icin hicbir neden yok
-
@janpi evet baya bi bekleyebiliriz gibi bu sene
-
@beirutde Geçen sene sınav tarihinden 16 gün sonra açıklanmış. Bugün itibariyle 12 gün olmuş oluyor. Yani önümüzdeki hafta Salı günü açıklanması lazım koronadan dolayı aksayacağını sanmam.
-
@fuat1907 inşallah hocam
-
@beirutde, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
baya bi kisi cevap anahtarini istedi ama kimse gelip dogru sayisini yazma zahmetinde bulunmadi
Maalesef dogru sayimiz bekledigimiz kadar olmayınca geri bildirimde bulunmadık. Diğerleri de öyledir kanımca. Hem burda gelip su kadar doğru yaptım demekle sağlıklı bir sonuca ulaşamayız çünkü giren herkes bildirimde bulunmadıkça burdaki konuşmalar boş. Inşallah Rabbim hepimize emeğinizin karşılığını versin. Amin....
-
Bir an evvel açıklansa da işimize baksak gerçekten. Sosyoloji psikoloji grubundan başka kurumların yazılı sınavlarına giren var mı acaba forumda konu tahmini yapabilecek?
-
@robius bana da gönderebilir misiniz hocam? mustafa.pektezel0@gmail.com
-
@nurkse06 üst taraflarda link vardı oradan indirebilirsiniz
-
Arkadaşlar ana başlıktan devam etsek daha sağlıklı olacak. Başlık soru cevap olduğu için insanların soru almaya gelmesi normal. Ben mail adresini yazan herkese gönderiyorum soruları. Sınav ile alakalı gelişmeleri ana başlıktan takip edelim. https://forum.tercihiniyap.net/topic/6149/cumhurbaşkanlığı-i̇letişim-uzman-yardımcılığı-alım-i̇lanı-2020
-
Biz afyonda 3 arkadaş girdik. Benim 90 doğru. Diğerlerinin de 79 ve 82
-
@MuslimSolider 90 dogru mu? Hangi univden mezunsunuz? İngilizceden full yaptiniz sanirim.
-
@MuslimSolider demek ki birinci sizsiniz belli oldu MASALLAH!