14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır sizce?
-
@ismetyy ya onu bilmiyorum ben ilk kez vu yil girdim. Sadece soru kitapcigi-cevap anahtari goremeyen arkadaslarin bu sebeple kasirdiklarini dusundum ve belirttim. Baskanligin sitesinde cunku bu yer almadi sonuclar es zamanli yer alablr.
-
rgfnnm@gmail.com a soru ve cevapları alabilir miyim rica etsem? tskler.
-
@merakli ykemalkapusuz@yaani.com buna da gönderebilir misiniz ?
-
bende soru ve cevaplar yok. beni olan arkadaslardan istedim rgfnnm@gmail.com a gonderebilirlerse sevinirim. tskler
-
@robius hocam gönderebilirseniz çok memnun olurum ykemalkapusuz@yaani.com
-
@robius bana da soru ve cevapları rgfnnm@gmail.com adresine gonderebilirlerseniz sevinirim. tskler
-
Hala kadroya başvuran kişi sayısının 20 katı ne demek bilmiyoruz. Bana göre 600'de olsa 200'de olsa taban puanı 70'e düşecektir.
-
@janpi sonuçlar ne zaman açıklanır ki mesele o aslında bu coronavirus meselesi buralarıda etkiler mi ki en azından açıklansa çok uzamadan ne yaptık yapamadık görsek
-
soru ve cevapları bu forum sayesinde bulabilen arkadaşlar baktıktan sonra kaç doğruları olduğunu da buraya yazarsa seviniriz
-
Soru ve cevapların yayınlandığını görmemişim. Banada yollayabilirmisiniz ? bedirhancxc@gmail.com
-
akakiyevicakakiy@gmail.com bana da gönderebilir misiniz?
-
Soru ve cevaplari ne sebeple goremediniz cok merak ediyorum.
-
-
@çalıkuşu seneye yine cb sinavina gecmis sorulari ararken bu linki kullanacaklar
-
@gpale seneye olmaz bence hocam
-
bakanlar dogru sayilarini yazsalar da biz de tahmin yürütsek
-
@robius merhaba bana da gönderebilir misiniz rica etsem soru ve cevapları? fa_se_ko@hotmail.com
-
@serapk@çalıkuşu
hocam link bırakmış üstte okusanız orda var -
@serapk yolladim hocam