14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sozlukte genel olarak 70+ puanlar bekleniyor. Sanirim siz kapacataksiniz arkadaslar kadrolari hayirlisiyla
-
@GBVBVV sınav soru ve cevaplarını bana da gönderebilir misiniz e-mailim: www.cengizci1988@hotmail.com
-
arkadaşlar en son sorulara bakan arkadaşlar da doğru sayısını yazar mı ?
-
@gkcpr hocam barajın inmemesi hakkaniyetli bir durum bence. Sadece kadro sayısı keşke daha çok olsa diyebiliyorum.
-
@mrdgn benim +- 2 75 görünüyor hocam hatırladıklarıma göre.
-
@gkcpr hocam bölüm bazlı sıralama yapılırsa ben iletişimde puanların 70e düşeceğini düşünüyorum
-
@Simurgx gecen sene nasil yapildigi belli degil galiba bu siralamanin
-
@beirutde evet tam olarak anlaşılamadı nasıl yapıldığı
-
@gkcpr 70 altina inmez mecburen de, 70 olabilir
-
@Rögaritma evet 70 üstü diye belirtiyo direk ilanda sanirim
-
-
Arkadaslar herkese saygi duyuyorum ama sinavin ustunden on gun gecmis cevaplar yayinlanali gunler gecmis hala cevaplari atar misniz konusunun konusulmasi... Anlamadigim su sinava girwn zaten erisebiliyordu bunlara oyleyse?..
-
Olabilir diyelim hadi de bari cevaplara ulasan arkadaslar bir yorum yapsinlar yani gerek sorular uzerine gerekse beklentileri uzerine de foruma katki acisindan. Nacizane onerim budur.
-
Ben de 75 civarı bir puan bekliyorum ama fazla umutlu değilim.
Çünkü geçtiğimiz kaymakamlık sınavında yapılan uzuun puan listeleri sonucunda 70 alan kazanır denilmişti ve 76 ile kapattı. Böyle olunca benim gibi umut bağlayanlar için toparlanıp çalışmaya dönmek çok güç oldu.
Sanırım en doğrusunu bu gibi sınavlardan çıkınca arkasına bakmayan ve vakit kaybetmeden önündeki sınavlara çalışmaya başlayanlar yapıyor.
Tabii biz yine de forumda yazılanları birkaç saatte bir okumazsak içimiz rahat etmiyor ama akıl sağlığımızı korumak için olmaz diye bakalım. Olursa seviniriz, olmazsa da daha az üzülürüz. -
İibf için 200 kişi üzerinden puan tahminleri yapalım bari nasıl olsa beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Ben 73 74le kapatır diyorum
-
ben de en fazla 74 bandina dayanir diyorum. ingilizce gecen seneye kolaydi, ama tamamen kolay da değildi. ve çokça tartışmali soru olduğu için bundan saha yükseğe çıkcağını sanmiyorum
-
Kimse şuan doğrusundan yanlışından emin olamaz. Kitapçık ve cevap anahtarı yayınlansaydı o zaman net konuşabilirdik. Bana göre taban puan öyle 75lere felan çıkmaz. Yine 70de kalır.
-
@cbedirhanc kitapçık ve cevap anahtarı yayınlandı hocam
-
Arkadaslar, iletisim baskanligi sayfasina degil sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresine girerseniz oradan gelismeleri takip edersiniz. Gorunen o ki bazilariniz cevap anahtarini vs bu sekilde kacirdiniz. Sahsen ben her gun kontrol ediyrm bu adresteki duyurulari.
-
Sonuclar bu sayfadan mi aciklanacak, gecen seneki sonuclae yanlis hatirlamiyorsam baskanligin sayfasindan aciklandi diye hatirliyorum.