14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@robius, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@GBVBVV, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaslar sorular ve cevaplar kaldırıldımı acaba ben daha önce bakamadım ulaşamadım net olmayan bir bölgedeydim.
mailinizi iletirseniz gönderebilirim soruları.
Bana da gönderebilir misiniz lütfen? Almanca sorular da var mı acaba?
-
@robius, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@GBVBVV, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaslar sorular ve cevaplar kaldırıldımı acaba ben daha önce bakamadım ulaşamadım net olmayan bir bölgedeydim.
Hocam bende alabilir miyim?
-
mümkünse bana da yollayabilir misiniz? tanrikutmurat@gmail.com
-
Cevaplara baktıktan sonra kaç doğrunuz olduğunu yazar mısınız arkadaşlar ?
-
ben ne cevap verdigimi hatirlayamadigim sorular olmakla beraber ,77 78 civari dogru hesapladim
-
@mrdgn ben 66 saydım ama matematikte sürem yetmediği için 7 soruyu bakmadan işaretledim artık şansıma 70 olur mu bilemiyorum
-
73 sanırım 3 4 soru emın olamamkla bırlıkte
-
@robius Mümkünse bende alabilir miyim soru ve cevapları? cemalsaid@gmail.com
Şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaslar İngilizce den itiraz ettiginiz soru var mi yqzarsaniz sevinirim.
-
@robius bana da yollama şansınız var mı acaba, çok mutlu olurum.
-
@gkcpr sizin var mi hocam
-
@beirutde Ben 22.Soru ya itiraz ettim neither ve never in ayni cumlede olmayacagini belirterek.. Maalesef o sorunun dogru oldugunu cunku sirali cumle olduklarindan bu kuralin gecerli olmayacagini Bogazici li birinden ogrendim. Aslina bakarsaniz İletisim mezunuyum ve 70 altinda kalma riskim var. Bu sebeple iptal edilebilecek sorulari onemsiyrm. Bir de Turkce den Ornekleme olmasi yonunde itirazim vardi ama....
-
@gkcpr ben de türkceden kinaye sorusuna cevap anahtarina göre dogru yanit vermisim fakat itiraz edenlerin açıklamalarini mantikli buldum. iptal edilmesi gerektigini dusunuyorum
-
@robius tansutann@gmail.com banada gönderebilirsiniz misiniz teşekkürler
-
@beirutde haklı
-
Gönderdim arkadaşlar.
-
@robius Teşekkürler.
-
@robius Bana da gönderebilmeniz mümkünmü fulyayildirim44@gmail.com
-
@robius hocam soruları bende alabilir miyim size zahmet
gokhansucu.tr@gmail.com -
@umutg 70 altina inme olasiligi olsaydi keske..