14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Yani 600 kişi böyle bir sınav için imkansız 70 e düşmemesi alan sınavı falan olsa yine bir nebze de cok farklı alanlardan sorular var 30 ing 10 iletisim 40 soru belirleyici olacak. İngilizce kolay olsa da herkese kolay olmadığı kesin ki ben paragraflar dısında cok kolay oldugunu düşünmüyorum sadece gecen seneye göre kolaydı
-
Gecen sene 19 gunde aciklanmis ama simdi salgin vs etkileyebilir sureyi
-
Yalnız 600 kişi üzerinden hesap yapmak ne kadar doğru ben emin değilim açıkçası. 200 kişi üzerinden de olabilir bu liste iibf için
-
Bir arkadaşımız netleri yazıyordu topluca ? Sınava giren tüm iibf li arkadaşlar netlerini yazarsa (yazmamıs olanlar) arkadaşımız da listeyi günceller belki.
-
Sınav tabiki 70'e iner. Aksi imkansız.
-
@robius hiç belli olmaz. Kaç kişinin girdiği kaç kişinin 70 i geçtiği kaç kişinin ikinci aşamaya(hangi alanlardan ) çağırılacağı anladığım kadarıyla şuan net değil. Tabi ki hepimizin dileği barajın yetmiş olması. Bunun üzerinde puan alanların sayısının yeterli olması ve doğrudan geçen sene ki mülakat yerine bir aşama daha sınavın yapılmasını diliyorum. Böylelikle hak edenler bir adım daha adilce elenerek ilerler
-
@mrdgn Ben seve seve takip eder yazmaya devam ederim. Ancak burda şu soru yanlış bu soru yanlış 10 tane soru yanlış 15 tane soru yanlış diye tartışan arkadaşlar dahi netlerini yazmazken forumu sık takip etmeyenlerin gelip netlerini yazdıracağını hiç sanmıyorum.O nedenle sağlıklı verilere ulaşamayız. Netini yazan bir avuç insan maalesef. Artık açıklanınca göreceğiz kaçla kapattı kaçla kapatmadı.
-
@umutg ilk asmayı geçip kalanlar için de bence gayet adildi gecen yıl ki sınav. Sonucta bes bin kisi girmiş ve 110 kişi gecmiş gecenler daha ne yapsın. İkinci asama kısmı bana da olur gibi geliyor ama hiç belli olmaz
-
Bence 70'i geçen herkes yapılacaksa artık ikinci aşamaya veya son aşamaya geçecektir. Çünkü genel olarak puanının peşinde olan, gerçekten bir şeyler bekleyen adayların burda tartıştığını düşünüyorum. Bir an önce açıklansın da ikinci aşamaya nasıl çalışacağız ne sorulacak öğrenelim. Örneğin; benim gibi siyaset bilimi mezunu olan arkadaşlarla burda neye, nasıl çalışmamız lazım tartışırız.
-
Salgın bu yonde giderse bu 2.sinav olayi ancak haziranda falan olur
-
@gpale daha cok vaktimiz olur calısmaya ️
-
Kpss de var hocam
-
@sbf13 hocam yapılan yazılı sınavla üst basamağa her geçiş bence de adildir. Sadece sözlü olan sınavlarda adaletin terazisinin bozulduğu inancındayım. Geçen sene barajı geçen kişiler tabi ki hak ettiler ancak ben geçen yıl içinde keşke ikinci aşama yazılı sınavı yapılsaydı mülakata daha az kişi kalsaydı diye düşünenlerdenim. Ayrıca mülakatta merak eden arkadaşlar için belirteyim mülakata giren yakın arkadaşım herkesin alanına göre sorduklarını söyledi gündemdeki meselelerden konuşulmuş genel olarak.
-
@umutg arkadaşınız kazandı mı hocam peki sözlüyü ve eğer kazandıysa meslek hakkında bilgi verebilme şansınız mümkün müdür
-
@delikupeli kazandı hocam ancak başka bir kurum oldu aynı zamanda orayı tercih etti o yüzden maalesef benim de bilgim yok.
-
Arkadaslar sorular ve cevaplar kaldırıldımı acaba ben daha önce bakamadım ulaşamadım net olmayan bir bölgedeydim.
-
@GBVBVV 19marta kadardı itirazlar kaldırılmış olabilir.
-
Merhaba, ben yeni üyesiyim forumun o sebeple daha once yazmadim. Acaba İngilizce den itiraz ettiginiz soru/sorular oldu mu?
-
@GBVBVV, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaslar sorular ve cevaplar kaldırıldımı acaba ben daha önce bakamadım ulaşamadım net olmayan bir bölgedeydim.
mailinizi iletirseniz gönderebilirim soruları.
-
@robius Bana da gönderebilir misin sana zahmet. Bende bakamadım sorulara email:yunus2377@hotmail.com