14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
İptal edilince yine 70 doğru şart mı
-
@sefa-turkdonmez aaaaaa hemen bakiyrm sagolun arkadaslar
-
@requ1em arkadaslar nerede yahu ben anadolu univ. e girince kendi itiraz ettigim yaziyi goruyorum
-
@gkcpr ben bilmiyorum ki sadece girip gören arkadaş bir kac ileti once yazmıştı ona sorun isterseniz
-
@beirutde arkadaslar ben goremiyorum biriniz cevap verin pleaaaseee
-
-
@gkcpr hocam siz soruya itiraz ettiniz mi. ettiyseniz giris yapip en altta itirazlar kismina tiklicaksiniz. orda itiraz ettiginiz sorulara verilen yanitlar var
-
Tamam, bir an heyecana kapildim yalnizca bizim itirazimiza cevap verilmis. Ben neither a itiraz etmistim. Reddedilmis itirazim zaten ceviribilim mezunu arkadasa sormustum o soru dogru demisti.
-
@requ1em Bir an cok heyecanlandim Gulmeyin ama..
-
@gkcpr plleeeaaasseeee
-
-
@beirutde yanlış olup düzeltilenler doğru kabul ediliyormuş galiba eğer oyleyse çok iyi olucaktır
-
@requ1em iptal edilen sorular herkes icin dogru sayilcakmis
-
@beirutde "Değerlendirme sırasında iptal edilen soru(lar) olması durumunda, bu soru(lar) doğru kabul edilerek değerlendirmeye katılacaktır." ilan metninden kopyaladim.
-
@gkcpr iyi bisey bu
-
@gkcpr peki cevabı düzeltildi dediler fao sorusunicin o zaman o mesele ben 1 2 3 demistim o soru düzeltildi şimdi yanlış mı yapmış olacam
-
@requ1em aynen öyle
-
@requ1em evet
-
@beirutde peki şuan ulaşım fao ve türkçedeki örnekleme soruları mı şuan elimizde olanlar
-
@requ1em evet bakip yazanlardan bildigimiz kadariyla şu anlik 2 iptal 1 cevabi degistirilen soru var