14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@keynesinvarisi Rica etsem soruları mail atabilir misiniz ? Teşekkür ederim.e-mailim: haydamarca@gmail.com
-
@hmrca hocam ben yollayayım fakat forumdan nasil.haberdar oldunuz
-
-
@beirutde Mailiniz ulaştı. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
-
@keynesinvarisi kardeşim. Kardeşim diyorum çünkü KPPS-A sürecine emek verip benzer hisleri paylaşan herkesi kardeşim gibi görüyorum. Siz yıllardır bu forumda olduğunuzu söylediniz ben ise yaklaşık 2 aydır bu foruma üyeyim ve buradaki sadece 2-3 başlıkla doğrudan ilişkiliyim. Bunlardan birisi de 14 Mart İLETİŞİM BAŞKANLIĞI sınavı oldu. Bu süreçte sizin titizlik ve yardımseverlikle uğraşınıza şahitlik etttim. Ve son mesajınız açıkcası beni üzdü. Tabi siz kadar emek ve mesai harcamadığım için sizin düşüncelerinizi anlayamam belki ama burada bulunmak size zarar veriyorsa tabi ki ayrılın burdan ama ben size dua ettim inşallah yakın zamanda Allah gönlünüze göre verir. O gün geldiğinde buraya gelip bize güzel haberi verirseniz sevinirim. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnanmaya devam edin lütfen.
-
@Reşo 70i geçen herkes bir sonraki aşamaya geçemezse büyük haksızlık olur. Ben sizin gibi düşünmüyorum bu arada sıralama falan yapılmaz bence, bir sonraki aşama yazılı sınav ya da mülakat ne olursa olsun 70i geçen herkes çağrılmalı. Geçen yıl iibf den 108 hukuktan 25 kişi çağrılmış yani kontenjan sayısının 4 katı kadar aday vs kuralı uygulanmamış. Bu sınavda da 70+ alan kişilerin toplam sayısının 200 civarında olduğunu düşünüyorum. Daha fazla değildir.
-
@enjoythesilence evet size katılıyorum, büyük bir hak kaybı yaşanır.
-
Cb iletişim konya yolu üzerinde dev bir bina açmış yavru gökdelen gibi buraya alımlar diğer senelerde de olacak gibi duruyor
-
@Cornflakes ama belki son 14 kişinin puanı 70 tir ki oyle
-
@sbf13 katılıyorum
-
Yazılı sınav olmadan mülakata çağırma olasılıkları nedir sizce arkadaşlar ?
Başkanlığı arayıp ulaşabilen bilgi alabilen oldu mu acaba hiç ? -
@sbf13 anlayamadım hukuk ve iibf toplam kontenjanı geçen yıl 10 değil miydi? Mülakata da adayların 4 katı kadar aday çağrılmalı yani 40 kişi son 14 kişinin puanı 70 bile olsa 54 kişi çağrılmalıydı o zaman ama toplamda 133 kişi çağrılmış. Demek istediğim kurum geçen yıl kimseyi mağdur etmemiş. Bu yıl da etmez diye düşünüyorum.
-
@Cornflakes kurumun açıklamasını okursan herşey net. Alan bilgisini yazılı sınav yerine sözlü sınavla ölçecez demişler.yani 20 kat çağırmışlar.
-
@Cornflakes toplam 30 kişi uzerinden 4 katı 120 108 artı 25 kişi de 120 yi az geçtiğinden sondakilerin puanı 70 muhtemelen. Diğer kadrolar iibf ye verilmiş. Mümkün yani ama bu sene sayı bence 120 nin baya üstündedir ama yine de yapabilirler direk mülakat olayını
-
@Reşo oyle mi yapmıslar ben o kısmı cok anlamadım ben direk 30 un dort katıdır diye dusundum ama evet kurumun yonetmeliği de acık dğrek oyle dusunmus de olabilirler ikisi de aynı kapıya cıkıyor
-
Ben başkanlığı aradım bilgi almak için ama telefon çalıyor çalıyor açan yok. Sizler de arasanız, en azından belki birimiz ulaşırız da bir bilgi alırız.. Tam bir muamma içerisindeyiz şu an. En küçük bir belirsizliği bile halletsek ona göre hareket edebiliriz
-
Muhtemelen bugün 1 Mayıs olduğu için çalışanlar yok o yüzden telefona da cevap gelmiyor
-
@siyaset-bilimci ben daha önce defalarca aradım farklı birimlere bağlanmayı denedim ama açan yoktu maalesef.
-
arkadaşlar kurumla görüşebilen oldu mu?
-
Arkadaşlar sınav olcak mı mulakat olcak mı diye diye kendinizi yediniz sizden ricam kendi iyiliğiniz için bunları dusunmeyin motivasyonunuz düşer sınav olcakmıs gibi hazırlanalım birşey kaybetmıs olmayız herkes alanında kendisini geliştirsin gelen sorular zaten cok yabancı sorular olmayacaktır ortak alan olacagı ıcın herkese sevgi ve selamlar