14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@xinna öyledir elbet. Ama bence o sınıfta giren herkes sosyoloji grubuydu. Bir sınıf daha vardı 6 kişilik. Onu bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Ama kontenjanın 4 katına çıkarsa-ki sanmıyorum- 20 kişi olur zaten Bu arada kitapçık/alan konusunda haklısınız İngilizce sorulara bakarlar artık ne diyeyim ️
-
ben de hesaplarıma göre 75 gibi bir puan hesapladım, herkes için hayırlısı olsun
-
@gfbserkangfb Belirttiğiniz sorulara ben de itiraz ettim. Ama mikroblogging sorusunun kesin iptal olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kendi aöf kaynaklarında bile bilgi paylaşma nedenler arasında gösterilmiş. Ben "kendini ifade etmek" yaptım ama kendi kaynaklarında buna yer vermemişler. Yer vermemeleri de ayrı bir saçmalık.
-
evett yok mu baska puan hesaplayan . arkadaslar bazilarimiz nedense yazmiyo hesaplasalar dahi. emin mi degiller hatirlayamadiklari icin. yoksa dusuk diye mi yazmiyolar , veyahutta yuksek diye nazar deger diye mi korkuyolar yuksekse de dusukse de yazin ki forumdaki genel durum nasil ona gore sinav icin bi cikarim yapalim arkadaslar
-
@beirutde ben şahsen 75-80 arası bekliyorum. En iyi ve en kötü senaryoyu hesaplayarak, net bir rakam ondan veremiyorum.
-
ben 70 üstünde kalıyorum gibi ama hatırlayamadığım çok soru var o yüzden 70 de gelebilir 75 de.. Ayrıca ingilizcede itiraz edilecek olan sorulara ben de katılıyorum.
-
Ooo herkes gecmiş ya 70 le kapatmaz o zaman. Ben de 69 70 civarı bişey hesaplıyorum tam. Sınırda yani. Durum kritik. İngilizce iki paragrafa hiç bakamadığım için onları salladım son anda. Oradaki duruma baglı olacak
-
var mi arttiran ajaj
-
75-80 arasina bi yigilma var gibi duruyo su an
-
@mrdgn bi tanesi mobike phone sorusuydu. diger itiraz edilcekler hangisi
-
gecen forumdaki en yuksek puani yapan sefa arkadasimiz henuz yazmadi. ve yine mia nur' u merak ediyorum
-
bi 15 kisilik kemik.kadro sürekli sekikde takip etmekte forumu
-
@beirutde ben de bu arkadaşları merak edıyorum
-
İtirazlara bile zam yapmışlar daha 3 ay önce 10 TL idi. Şakası bir yana Alan 12 nolu soruya ben itiraz ettim arkadaşlar şimdi. Başkası boşuna para vermesin o soruya zaten benim itiraz etmem yeterli. İptal edilecek.
-
İtiraz ettiğimiz soruların akıbetini nasıl öğreniyoruz arkadaşlar?
-
@keynesinvarisi sagolun hocam. kaymakamlık ilanı gelmiş başvuracak mısınız ?
-
@alitor Yine aynı sekmede göreceksiniz itirazınız değerlendirildiğinde.
-
@sbf13 benım de bu sınırda . ingilizcede son paragrafı hıç okuyamadım ondan oncekini de ustunkörü. sürem yetmedi maalesef. 75-79 bandında yıgılma var hıc sansım yok artık
-
@vasıflıişsiz Hayır hocam
-
@vasıflıişsiz sansımıza kaldı sanırım biraz ben zaten umutsuz girmiştim hiç bakamadım cünkü ama pişman oldum İngilizce yapılabilirdi ama ben uzun zamandır bakmadığım için yavaslamısım bir de alanım dısı oldugu için baya Bir zorladı diğer yerler. Hayırlısı artık.