14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@JABS sağolun hocam aöf te asli kaynak almamış bazı sorularda ondan yazdım ama kafama oturdu şimdi teşekkür ederim
-
Giriş belgesine ulaşabilen oldu mu arkadaşlar?
-
@3pruu henuz yayinlamamislar sanirim
-
Giriş belgeleri açıklansın da kaç kişi gireceğini yaklaşık olarak tahmin edebiliriz belki
-
@siyaset-bilimci nasil edicez ki
-
@beirutde kaç sınıfta girdiğimizi ve bir sınıfta ortalama kaç kişinin girdiğini buluruz
-
@beirutde hala açıklanmadı değil mi hocam ben ulaşamıyorum da giriş belgesine
-
Hala açıklanmadı. Bugün açıklamayacaklar heralde
-
@hkt yok hocam henüz paylasmamislar
-
Açıklandı
-
@işsizdegree ben yine aynı yerde giriyorum Gazi İİBF
-
Site duyurusunda "Adaylara sınavda kullanacakları kalem, silgi ve kalemtıraş Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilecektir." yazıyordu ancak sınav giriş belgelerinde "Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi getirmeniz gerekmektedir." yazıyor. Bu konuda bilgisi olan, konuyu kuruma soran var mı acaba?
-
Ben de farkettim kalem olayını. Mecbur getircem yanımda ne olur ne olmaz. Gazinin başka fakülteleri var mi?
-
@vasıflıişsiz hacı bayram iibf diye yaziyo demi hocam besevlerdeki
-
Sınav süresi burada da mı yazmıyor yoksa ben mi göremiyorum
-
Benim de hacı bayram iibf
-
Malesef sınav süresini sınavda öğrenecez gibi görünüyor:(
-
@işsizdegree öyle gözüküyo hakkaten
-
Ben de Gazi iibf'de giriyorum. Bu arada sınav süresine dair giriş belgesinde de bilgi yok, 120 dakika olur muhtemelen değil mi?
-
Konaklama için tavsiye edeceğiniz yer var mı arkadaşlar?