14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sınava girecek olan bilgisayar mühendisi var mı aramızda
-
@beirutde O yüzden çok ayrıntı soracaklarını düşünmüyorum. Muhtemelen adı geçen tüm konulardan da soru gelmez.
-
Nasıl gidiyor arkadaşlar çalışmalar?
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Nasıl gidiyor arkadaşlar çalışmalar?
Tamamen rastgele maalesef
-
@siyaset-bilimci Taktik yok bam bam
-
Benim de alan bitti mevzuat kaldı bakalım
-
@siyaset-bilimci O alan bittiyse bravo hocam nasıl bi sistemle çalıştınız
-
@siyaset-bilimci Maşallah
-
Başkanlığımızca yeni bir duyuru var arkadaşlar; https://www.iletisim.gov.tr/turkce/duyurular/detay/iletisim-uzman-yardimciligi-alan-bilgisi-yazili-sinavi-sinav-giris-belgeleri-hakkinda-duyuru
Arayan hanımefendinin söyledikleri tekrarlanmış ve 38 derece ateşiniz olmamasına dikkat edin denilmiş. Herkes sağlığına dikkat etsin.
-
@hkt hocam sbky mezunu olduğum için derslerin çoğuna zaten aşinayım üstüne kaymakamlık ve kpss de çalıştığım için çalışmam gereken az yer vardı zaten
-
@siyaset-bilimci anladım hocam ben de kpss sürecinden geçtim ama anayasa idare dışındakiler bir miktar düşündürdü umarım üniversite bilgilerimizle halledebileceğim şekilde sorular gelir genel ama belirleyici
-
@hkt alan kısmı bence yüzeysel gelecek hocam yoksa kimse yapamaz bu kadar kısa sürede bir çalışmayla zaten
-
@hkt çıkmış sorulara çalışın yeter hocam
-
@altairtyraen, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Başkanlığımızca yeni bir duyuru var arkadaşlar; https://www.iletisim.gov.tr/turkce/duyurular/detay/iletisim-uzman-yardimciligi-alan-bilgisi-yazili-sinavi-sinav-giris-belgeleri-hakkinda-duyuru
Arayan hanımefendinin söyledikleri tekrarlanmış ve 38 derece ateşiniz olmamasına dikkat edin denilmiş. Herkes sağlığına dikkat etsin.
Su getirebilseymişiz iyiymiş, teşekkürler bu arada.
-
@sefa-turkdonmez aöf çıkmış soruları mı hocam bahsettiğiniz ben de öyle düşünüyorum ama emin olamayınca korku da oluyo
-
@hkt gecen sinavda ben sadece aöf cikmislara calisabilmistim
-
Ben de aöf çıkmış çözüyorum batacaksak hep beraber batacağız
-
@siyaset-bilimci bu durumda belirleyici ingilizce olacak gibi duruyor yine
-
@hkt hocam kurumun amacı o zaten aslında ingilizce bılen arıyolar 55 sorudan belli aslında
-
Ben de temel belirleyicinin ingilizce olacağını düşünüyorum. Zaten dediğimiz gibi diğer kısımları herkes hemen hemen aynı yapacak muhtemelen, sonrası ingilizceye kalacak