14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@3pruu hocam baktım hala bir değişiklik yok ben de olduğu gibi başvurdum artık
-
@beirutde hay agzına saglık ben de onu dusundum dedım bu cezalar ne kadar fazla yaa
-
@sefa-turkdonmez mevzuat kısmı basimizi cok agritacak gibi hocam
-
@beirutde rahat olunca hocam her konudan 2 3 soru soracakları ıcın nokta atısı sorarlar. eleyecekleri yer ıngılızce olacaktır.
-
İlk eleme sınavına girmek için başvuru yaparken dil seçeneği mevcuttu. Bu sefer öyle bir seçenek görünmüyor. İlk sınava Almanca'dan girmiştim. İnşallah başka dillerden girenler kitapçıklarında bir hata yapmazlar.
-
arkadaşlar bu sınavda genel kültür kısmında yine iletişim teorileri, sosyolojiye giriş, temel hak ve özgürlükler gibi konular dahil olur mu acaba. ilk sınavda genel kültür kısmına bunlar dahildi
-
@beirutde ilk sınavda alt başlık olarak belirtilmişti bu sınavda da olsa idi bence alt başlık olarak belirtilirdi zaten kısıtlı sürede karmaşık bi format olmuş umarım yoktur doğru düşünüyorumdur
-
@hkt inşallah hocam zaten konu yükümüz çok bi de onlarla uğraşmayalım
-
ösym kafasıyla düşünürsek genel kültürden tarih coğrafya çıkar
benım anladıgım genel kultur güncel bilgiler ama iletişim teorileri sosyoloji bunlar cıkmaz arkadaslar kafanızı yormayın bu konuların genel kültürle alakası olur mu hiç rahat olun. temel hak ve özgürlükler cıkabılır keza anayasa hukukunun ıcınde kendisi. 657 memurluk kanunu da cıkabılır o da ıdare hukukuna dahıl. konular net cızgılerle ayrılmıyo bırbırınden ha cıkar mı 657 dersen cıkmaz bence -
Açıköğretim ders kaynakları erişime açılmış.
-
@kamiya_55 nerden giriyoeuz hocam
-
-
bence çok erken açmışlar siteyi 23 ağustos 10.00 da açsalarmıs daha uygun olurmus
-
@kamiya_55 çok teşekkürler
-
@beirutde Rica ederim ne demek.
-
@kamiya_55 çok sağ olun
-
Bir süredir sitede bakım olduğu yazıyordu ben bilgi işlemi arayıp sordum ve ilgileneceklerini söylemişlerdi, yine kendiliğinden olmadı yani
-
@mulakat Teşekkürler
-
sınava çok az kaldı ama hala sınav kaç dakika olacak bilmiyoruz
-
@littlefinger Benim güçlü tahminim sınavın 120dk. olacağı yönünde. Yakın zamandaki Halkbank sınavında Anadolu Üni. 100 soruluk Alan sınavı kısmı için 120dk süre açıklamış, bize de bu standart uygulanabilir.