14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
elinde uluslararası hukuk notu olan var mı arkadaşlar?
-
Mühendis dostlar nerelerden çalışıyorsunuz beni bilgilendirir misiniz
-
@sefa-turkdonmez asli kaynak (uad m. 38)
-
Elinde Türk Siyasal Hayatı notu olan varsa paylaşabilir mi?
-
@kamiya_55, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Elinde Türk Siyasal Hayatı notu olan varsa paylaşabilir mi?
http://auzefkitap.istanbul.edu.tr/kitap/kamuyönetimi_ue/trksiyaslhayt.pdf
-
Sistem basvuru yapmak için telefon numaranızı güncelleyin diyor güncelliyorum hata veriyor. Böyle bir sorun yasayan oldu mu acaba
-
Sınava girmek için Ankara'ya başka illerden gidecek olup da pandemi nedeniyle tereddüt yaşayanınız var mı arkadaşlar?
-
@razdvatri elbette endişe ediyoruz. Ama ben en son gitmeye karar verdim mesela.
-
@xinna siz ulaşabildiniz mi kimseye ya da farklı bir seçenek görebiliyor musunuz ? Güncelleme yok henüz bende.
-
@razdvatri korkuyoruz ama çare yok gidicez
-
@3pruu şimdi sonu 32li biten numaradan ulaştım. İsmimi soyismimi bölümümü tc kimlik numaramı aldılar. Anadolu üniversitesine ileteceklermiş.
Siz de arayın hocam hemen -
@shepherd Çok teşekkür ederim.
-
@xinna çok teşekkür ederim. Lakin telefonlara bakan yok.
-
@3pruu Benimki de halen düzelmemiş. Benim gibi bir kişi daha var demiştim belki sizi de otomatik düzeltirler sistemden.
-
@xinna aaa gerçekten sağolun. Düzeltmezlerse de bu şekilde başvururuz artık.
-
-
Arkadaşlar anadolu Üniversitesi’nin sitesinden başvuru yaptıktan sonra başka bir şey yapmama gerek yok değil mi
-
@xinna ben olduğu gibi başvurdum hocam. Telefonlara bakan olmadı ne yazık ki. Yarın da yola çıkacağım İnternetim olmayabilir. Umarım çok sorun olmaz. Siz de herhangi bir değişiklik olursa bildirir misiniz bana da zahmet olmazsa?
-
Arkadaşlar elinde anadolunun anayasa ,idare ve kamu yönetimi , türkiye ekonomisi güncel kitaplarının pdf i olan varmıdır ? Yök 'ün sitedekilere bir ara bakmıştım güncel değildi, sonradan da siteyi kapatmışlar , güncel kitaplarını temin edemedim. Anadolu kendi sitesinde paylasiyorsa(ben bulamadım kaynakları) yardımcı olursanız o da çok iyi olur.
-
sadece cb 1,3,14 nolu kararnameler ve sitedeki mevzuat kısmında olanlar mı mevzuattan kasıt arkadaşlar