14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sanırım alan secmek icin fakat sadece sosyoloji var bende de
-
Bende de sadece sosyoloji görünüyor
-
@işsizdegree Sınav Giriş Belgesi almak için.
Ön Eleme sınavından 70 ve üstü puan alarak alan bilgisi yazılı sınavına girmeye hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini Anadolu Üniversitesi Aday Bilgi Sistemi, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr üzerinden alacaklardır.
Sınavı hazırlayanlar sınava kaç kişinin gireceğini ve hangi alan için kaç kitapçık hazırlamaları gerektiğini bu şekilde öğrenecekler.
-
Sanırım herkes için sadece sosyoloji görünüyor şu anlık. Başvuruyu hemen yapmadan bir süre beklemekte fayda var bu durumda sanki
-
Anadolu Üniversitesi'ni aradım."Bize İletişim Başkanlığı'ndan gelen veri bu şekilde biz ona göer giriş yaptık sistemde ne görüyorsanız onu seçeceksiniz" şeklinde cevap verdiler.Şimdi İletişim Başkanlığı'nı arayıp bilgi almaya çalışacağım.
-
0222 335 05 80 Anadolu Üniversitesi'nin numarası. Dahili 2286 yı tuşlayacaksınız.
-
Şİmdi kurumla görüştüm. Anadolu Üniversitesi ile iletişime geçtiklerini ve sistemin güncelleneceğini söylediler. Bir süre bekleyip diğer alanlarda başvuruya açıldıktan sonra başvuru yapalım arkadaşlar.
-
@keynesinvarisi teşekkür ederiz
-
@keynesinvarisi bnde defalarca aradim acan yok. Teşekkür ederiz.
-
sistem bende sbf ve iktisadi bil. olarak güncellenmiş arkadaşlar. herkese kolaylıklar
-
Bende de aynı şekilde SBF-İİBF şeklinde güncellenmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah kolaylık versin arkadaşlar.
-
Yeniden sınav ücreti istememeleri çok iyi olmuş
-
Hocalarım halkbank’ın sınavına başvuru yaparken daha güncel bir fotoğrafımı koydum. Ön elemedeki fotoğrafımla şimdili alan bilgisi sınavı fotoğrafım aynı değil bir sorun teşkil eder mi ?
-
konulardan kaç soru geleceği belli oldu mu arkadaslar genel kültür genel yetenek gibi.
-
@delikupeli Şimdi sorun olmaz desek sonradan bir pürüz çıkar filan, boş yere başınız ağrımasın en iyisi kurumu arayıp sorun daha garanti olur
-
@sefa-turkdonmez Alan testi içerisindeki konulardan hangisinden kaç tane soru geleceği belirtilmeyecek. 25 tane de GK-GY sorusu gelebilir bir tane de. Alan testi konuları içerisinde neye çalışacağımız tamamen bizim irademize bırakılıyor. Tek bildiğimiz şey 25 alan testi sorusu 2x, 20 Mevzuat sorusu 0,5x, 40 Yabancı dil sorusu 1x değerinde olacak.
-
@altairtyraen Söylediğiniz pek mantıklı gelmedi. Evet birinden 1, diğerinden 5 soru sorabilirler elbette ama soru sorulmayacak konu sınava dahil edilmezdi diye düşünüyorum.
-
@Carpe-Vita umuyorum eşit bir dağılım olur
-
ya aslında bu soruyu sormamın sebebi konular cok genıs ya yani uluslararası hukuk 2 cilt mesela bazı derslerin hacmi az yani hacime göre mi dagılacak dıye merakımı celbedıyo acıkcası
-
İlk eleme sınavında güncel bilgi sorulacak dendi ama soru gelmedi. Yine böyle bir durum olabilir ama duyuruda yer alıp da sorulmayan ders sayısı en fazla bir ya da iki olur