14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@Carpe-Vita Ben sübjektif bir şey söylemedim, teknik olarak açıklanan ne ise onu söyledim. Ayrıca eleme sınavında ilanda belirtilen her konudan eşit sayıda soru da çıkmamıştı. Dediğim gibi açıklanan konular arasında neye ne kadar çalışacağınız size bırakılmış, elinizden tutmuyorlar o konuda.
-
Sinav toplam 85 soru peki kac dakika acaba ve yanlış doğruyu götürüyor mu? Bilen var mi arkadaşlar
-
@işsizdegree sınav 100 soru hocam ama süreyi yazmamislar ilanda
-
@sefa-turkdonmez 2 ciltlik hangi kitabı kullanıyorsun hocam? Ben melda sur okuyorum şu an. Lisansta da onu kullanmıştık, yeterli olur gibi geldi bana. Zaten yeterli değilse bile vaktim kalmadı pek :d
-
@Carpe-Vita aöf 2 cilt hocam baktım da öyle yazıyo internette ben soru calısıyorum konu calısacak vakıt yok gibi baya konu var cunku
-
@sefa-turkdonmez Anladım hocam. Ben hem kpss hem de ilerde başka kurum sınavlarına girerim, detay lazım olur diye bu kitabı okuyorum. Sınav konularında ben bazılarını kafadan eledim, yapma imkanım yok çünkü. Kolay gelsin size de.
-
@Carpe-Vita hepımıze hocam sagolun
-
siyaset bilimi,kamu yönetimi için pdf kaynak paylaşabilir misiniz acaba?
daha önce yökdersleri platformundan kaynakları indiren olmuştur umarım:) -
@altairtyraen 40 yabancı dil sorusu sorulmayacak. Toplamda 3 bölüm halinde 55 (10+10+35) dil sorusu sorulacak ve her bölümün puanlaması farklı.
-
@keynesinvarisi Doğru hocam toplamda 100 soru.
-
@mia_nur Siyaset Bilimi
https://yadi.sk/i/FVm0aCqUZxDY9Q -
Soru saçma gelebilir. Ama insan herşeyden korkuyor bu sistemde. Psikoloji mezunuyum. Sadece sosyoloji çıkıyor. Seçip geçeyim mi arkadaşlar? Ne düşüyorsunuz? Siz de durumlar nedir?
-
@forrest teşekkür ederim hocam sağolun
-
Merhaba ilana başvuru yapamıyorum. Neden?
-
@3pruu hocam sosyoloji alanı sizin sorumlu olduğunuz bölümü de kapsıyor olabilir isterseniz yine de başkanlığı arayın konuşun
-
@3pruu hocam ben de psikoloji mezunuyum. Sisteme henüz giriş yapmadım ama buradaki mesajlardan bir güncelleme geleceğini düşündüm. Bugün de bekleyip akşama gireceğim, herhalde hemen bitmez başvueu süresi.
-
arkadaslar UA hukukun asli kaynaklarına "hukukun genel ilkelerini" dahil ediyor muyuz farklı bılgıler var kaynaklarda
-
@delikupeli çok teşekkürler
-
@xinna öyle yapalım. Ama sanırım sosyolojiyi seçeceğiz en sonunda. Zaten konular da sosyoloji ağırlıklı görünüyor.
-
@sefa-turkdonmez Asli kaynakların içinde diğer ikisini tamamlayıcı olarak geçiyor sanırım (aöf’de böyle)