14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@keynesinvarisi Teşekkürler. Kurban Bayramı sonrasına kalacak galiba.
-
Bütün sinavlar yapiliyor bununla ilgili ortada hala bir aciklama yok. Eglence mekanlari bile acildi yahu
-
@gfbserkangfb seneye yaparlar
-
@gfbserkangfb bu yaz beklemekle gecicek galiba
-
Bu hafta belli olacak büyük ihtimalle
-
@forrest duyum mu tahmin mi hocam
-
@siyaset-bilimci duyum hocam
-
@forrest teşekkür ederiz, uzun bekleyişin arkasına iyi geldi bu
-
İngilizceniz ne durumda arkadaşlar? Yds’ye hazırlanan var mı aranızda, ilk eleme sınavından sonra çalıştınız mı?
-
@forrest Aralıktaki yds'den 80 almıştım, bir çalışma yapmadım sonra. Tekrar ing sorular olacağına dair bir duyum mu aldınız?
-
@Carpe-Vita Evet hocam
-
Anadolu üniversitesiyle sınavla ilgili görüşmeler yapılıyormuş bu hafta belli olabilir
-
Duyumunuz tam olarak nedir? Tekrardan bir yazılı sınav mı yapılacak yoksa sözlü sınav sınav mı olacak? Yazılı sinavsa eğer ingilizce kompozisyon ya da çeviri türünde mı mesela cümle çevirisi kısa kısa. Sözlü işe de speaking aşaması mı? Eger sorun olmayacaksa sizin için
-
@requ1em Benim aldığım duyuma göre önce sınav yapılacak, mülakat değil. İngilizce sorulacak, bunun yanında alan bilgisi olarak ne sorulacağı hakkında bir bilgim yok. Belki diğer arkadaşımızın vardır. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar, kolay gelsin.
-
ingilizce kismi olsa bile ağırlığı fazla olmaz bence
-
Aşağıdakilerden hangisi Yeditepe Konserleri’nde sahne almamıştır? Sorsalar iyi biliriz hani, her gün sitedeydik
-
@forrest ahahaha
-
@requ1em o kadar detayını bilmiyorum sadece yazılı sınav asaması için Anadolu üniversitesi ile yazışma yapılıyormuş su anda bunu biliyorum
-
İnsallah ingilizce belirleyici olur zira kurum olusumu itibariyle uluslararasi enformasyonu yurutuyor. Bu anlamda kuruma da kaliteli insanlar girer ve tabiki de alan bilgisini ihmal etmemek kaydiyla
-
çarşamba oldu ses yok