24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
Covid-19 sürecinde sayfa niye sessiz?Bakanlık bir açıklama yapar mı tarihlerle ilgili.
-
Merhaba. Sağlık, sabır, başarı sizinle olsun, benimle aynı dertleri yüklenen kardeşler...
Arda Hakan Öğretir'in, 4T Maliye 2019 Özgün Soru Bankasını 1 tur çözdüm, belki birine katkı olur diye kanaatimi belirtmek isterim:
Son derece fazla yazım hatası, tablo hatası, cevapsız bırakılmış soru, cevabı yanlış verilmiş, açıklamasıyla cevabı çelişen soru var.
İçinde çok kaliteli sorular da var fakat, Hocanın da kabul edip, mahçubiyetini yaşadığı bu sorunlar maalesef kitabı gölgeliyor.
Kitabı şu şekilde tasarlamış: mesela Devlet Bütçesi 177 soru, 85 soru konu öğretici, yoğun açıklamalı, sonraki sorular ise daha kısa tutulan cevap açıklamalarıyla, ilk 85 sorunun bilgisini istiyor.
Ben de aciz bir adamım, Hocadan aldığım teyit ve kavrama kabiliyetim neticesinde bu sonuca eriştim.
İşiniz rasgelsin. -
öğretmenlerin istekleri neden bitmiyor?bitse de bize sıra gelse
-
@hayırlısı035 gına geldi hocam artık öğretmenlerden. Daha yeni 20.000 atama geldi, yok sınıf öğretmenliğine ek 5.000 atama, yok başka bir branşa ek 10.000 atama. Her sene 40.000-50.000 kadro alıyorlar, buna rağmen hala atanamıyorlarsa oturup suçu kendilerinde arasınlar. 60-70 puanla atanıyorlar, hala kadro kadro diye ağlıyorlar. Eskiden öğretmenlere saygım vardı, Kpss’ye hazırlanmaya başladığım 2019 senesinden beri öğretmenlere hiç saygım kalmadı.
-
Öğretmenlerin gözünü toprak dahi doyurmaz değil 50.000 atama 100.000 atama alsalar niye 150.000 olmadı diye yine ağlarlar.
-
arkadaşlar öğretmenlree de cok laf demeyelim işsizlikten napsın millet biz yeni ilanlara ve mevcutların sayısının arttırılması için çalışalım
-
gelir idaresi başkanı bekir bey 9 nisan perşembe günü sabah 9.30 da trt habere konuk olacakmış.
-
@neşetbaba40 hocam açıklamanız için teşekkürler ben almayı düşünüyordum ama şuan teredütte kaldım başka önerebileceğiniz bir maliye soru bankası var mı?
-
@crowdingout Hocam işte ben de Maliye kaynağında, soru bankası namına netleşsin diye yazıyorum inanın net bir kanaatim yok.
Fakat inceleme imkânınız var ise "Plasebo Maliye Fasikül"ü inceleyebilirsiniz, Demaso'yu @scofieldmustafa nickli arkadaş sanki önermişti. Onun kanaatini soralım.
Birkaç kaynaktan teyit almış biri olsa da beni de sizi de bilgilendirse keşke. -
Sayın Bekir Bayraktar'a trt haberde iibf ilgili soru sorulmuş.ne sorulmuş ve nasıl cevap vermiş bilen var mı?
-
Kpss ertelenmesiyle beraber Ekim ayında yapacağımız sınav sarkabilir. En geç Kasım yada Aralık ayında sınavı yapmış oluruz.
-
@hayırlısı035 Bende izlemedim ama sınav takvimi sarkacak demiş en geç aralık ayı diye belirtmiş twitter da İİBF liler paylaşmıştı.
-
Şanssızlık virüsü bütün hızıyla devam ediyor.Anlaşıldı artık 2021 e kaldı umutlar.2 gün önce sağlıkçılar 70 80 le mülakatsız atandı hak falan inanmayın.A grubu guy ile bir hemşirenin hakkı aynı.Ve biz guy olmak için neler çekiyoruz.Birisi desin ki şöyle düşün düzelecek.
-
arkadaşlar artık hepimize geçmiş olsun.çok mücadele ettik ama olmadı.kimizin askerliği geldi kimizin 2 yıldan fazla beklemenin acısı var.artık köşemize çekilip ağlamaktan ve beddua başka çare kalmadı.
-
bizi bu duruma sokanı allah cezaları versin.gün yüzü görmesinler.
-
Kasım ayı gelir:en geç şubat ayında yapmayı planlıyoruz.
Şubat ayı gelir:kpss öncesi yapmayı planlıyoruz.
2021 kpss gelir:2020-2021 kpss puanları dahil olacak şekilde ekimde yapacağız.
Bu döngü böyle devam eder. Bundan sonra sınavlara girecekler b c d planları yapsınlar.
ALINTI TWİTTER:@ekonomist_e -
arkadaslar simdi 2021 e kalmaz demi bu sinav icerden birilerinden bilgisi olan yok mu ?
-
2018 kpss den 20 gun once guy dguy ilani verildi. Sinav kpss den sonra yapildi ama kimse 2018'liler de sinava girsin ona gore duzenleme yapalim demedi. 2020'lilerin sinava girmesi için özel bir çaba var niyeyse. Diger taraftan 2 yildan fazla bekleyen ve 2018 puani yanacak insanlari kimse düşünmüyor. 85+ puanlarim var ama artık bu iş olmayacak gibi hissediyorum. Emegi geçenleri kutluyorum. Tebrikler insanlari yilginliğa sürûklemeyi başardiniz.
-
sınavı ekim e attıklarında sevinmenin anlamı yoktu biz ekim e atılan sınava sevinmek yerine daha erkene alınması konusunda bişeyler yapsaydık bugun bunları yaşamazdık sınav 2021 ilk bahar da zor yapılır işe başlamada 2021 eylül geçmiş olsun insaf biraz ya kaç yaşına geldik allah belanızı vesin
-
Kadın hemen hemen herşeyi çok güzel şekilde ifade ederek sordu.@gustuncan hanımdan allah razı olsun.İzlemek isteyen varsa 10:15 dakika sonra.
bağlantı metni