24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
İleti kaldırılmıştır..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6173/2020-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/
Tartışmak isteyen arkadaşlar dozunu kaçırmadan yukarıdaki başlıkta devam edebilir.
Bu başlığı meşgul etmeyin.Bu başlıkta sınava, hazırlığa, puanlara vs. dair konular dışında hiçbir konuya müsaade edilmeyecektir.
İyi forumlar herkese. -
@paretowilfredo guy için sayı ortada taban puan hakkında bir fikriniz var mı yoksa 2020 kpss yapılmadan bu konu hakkında birşey denmez mi
-
Bu hafta kurum sinavlari net tarihleri aciklanir mi ? Acaba
-
Hocam neden herkes birbirini yiyor herkes biras iyi niyetli olsa keske.2018puaninin yanmasi ben 2019 puanim daha iyi oldugu icin benim karima fakat ben onlara yazik gunah diyorum cunki empati yapiyorun 2020liler siz 2022de 90 puaninizn yanmasini istermisiniz gunah deilmi o insanlara.gelelim 2020lilere 2018liler bundada bi hayir vardir diyin belki 2020 kpss sinden daha yuksek alacaksiniz.belki 2020de 2018den daha cok ihtiyaci olan kazanacak.bence rabbim kime nasip etmisse o alacak iki tarafta bosuna bas agritiyor.siz burda bas agritirken millet oturmus ders calisiyor.allah herkesin gonlundekini versin insallah.iyi calismalar.
-
@gulcan bunları konuşmak için çok erken daha sınavlar hangi tarihte yapılacak o bile kesin değil.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
@paretowilfredo hocam bi aciklama var mi hangi tarihin gecerli olacagi konusunda?
-
Herkese hayırlı sabahlar. Şans, sağlık, huzur sizlerle, inş iş de sizin olsun.
Benim bir sorum var, nerede hata yaptığımın idrakına varamıyorum bir türlü:
Analiz İktisatı kavrayarak 3 kez bitiren,
Konsensusu kavrayarak 3 kez bitiren,
Muhasebede 2 kaynaktan 2'şer kez anlayarak çözen,
Maliyede herkesin malumu olduğu kaynağı 3 sefer bitiren,
Üzerine de GK-GY namına, Dil Bilgisi olur, formüller olur, Tarih olur akılda tutulması mühim olan şeylere göz gezdiren birisinin başarısız olmasının nedeni ne ola ki?
Allah baht versin, elimizi bol bol yıkayalım. -
@neşetbaba40 işsizlik baskısı,akraba dedikodusu.En önemlisi nasip.Bu kaynaklara çalışıp ilk yılında p48 90 alanda var.
-
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda 4T guy denemeleri kitabını almış olan var mı acaba? İçeriği hakkında bilgi alabilir miyim?
Hepimize sağlıklı günler diliyorum.
-
@Cerkes46 teşekkür ederim
-
Haydi arkadaşlar sadece ders çalışmayalım 3 yılın birikimi var bu verilen 2000 kadro emin olun bize yetmez iş işten geçmeden bu sayıyı arttırmamız lazım bakanı ne kadar sıkıştırırsak şansımız o kadar artar.Bakın adamlar salgın,virüs falan dinlemiyor sürekli istiyorlar ve alıyorlar da.Şimdi #İİBFdayanışmaiçinde tagıyla birbirimizi takip edelim etkinlik gücümüz artar.