24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
@zenginmemur Ben Yüksel Bilgilinin kitabından çalışmıştım, diğer kitapla ilgili bir bilgim yok malesef
-
@akncıı hocam 18 19 puanı alınır büyük ihtimalle. Maliye bakanlığı için 1 ayda açıklanan sınavı 12 günde açıklayacakmış Ösym baksana.Benim puanım 19 ancak bu sınava 18lerin girmesi lazım 20 yerine.
-
@Mambaa öyle öyle de 20 liler çok fena sardı ortalığı. Tamam onlar da istesinler haklarını ama buraya gelip bize savaş aciyorlar ayıp ya.
-
@akncıı hocam aksine siz savaş açtınız onlara benim 2019 puanım var geçen sene de bize sarmıştınız haksızlık varsa tabiki söyleyeceğiz ama elinizden gelse son 18puanlı atanana kadar tüm sınavlara biz girelim diyeceksiniz
-
Guy sınavına sadece 2018 liler girsin diğer vmy duy hmuy sınavlarına 2019-2020 liler girsin nasıl fikir
-
@Nantes ne oldu allah aşkına 2019 lularin da tamamı değil ama bunu yapanlar çok oldu. Bu sene sınava girecekler gibi 2018 lilere ilan gelmesini istemedi içlerinden bazıları. Sonuç olarak suan bizimle beraber hala bekliyorlar sen az beklemissin bence 3-4 sene daha beklersin bu kafayla işte o zaman aklın başına gelir. Cevap vermeyeceğim bundan sonra sana da senin gibilere de. Kaç gündür başlığı işgal ettiniz neden 2020 dahil değil diye biz 2018 den beri bekliyoruz. Ayrıca sana ne oluyor 2019 puanın varsa.
-
@RootofAllEvil kaşıkla ilan verdiklerine göre mantıklı bu da, bence alım sayısı artmalı aslında şuan için olması gereken öncelikli olarak bu
-
@akncıı kimin ne kadar bekleyeceğini Allah bilir sana düşmez o konuda konuşmak sen istiyosunki kendin bekledin diye herkes o kadar beklesin senin mağduriyetin olmuş olabilir bunun sorumlusu diğer hazırlananlar değil o yüzden millete düşmanlık etmeyi bırakın. İyi günler
-
@RootofAllEvil tam tersine ne dersin 2018 vmy duy hmuy a girsin 19 20 de guya girsin ?
-
@akncıı 2019 bide şunu unutuyorlar.2020 tüm yüksek puanlılar ilk ilan olduğu için buna başvuracak tabiki taban puanlarda yükselecek
-
@hayırlısı035 olay o da değil hocam artık en önemlisi vakit kaybı bizim için. Ben burada yorum yapanların kurumiçine böyle savaş açtığını görmedim. Kendileri ilan gelmeden kpss ye girmeden tahammül edemiyorlar vakit kaybetmeye ama bize gelince siz zaten 2018 den beri bekliyorsunuz atansaydiniz diyorlar. Neyse artık bu konuya dahil olmak istemiyorum gerçekten çok boş. Siz de takılmayın kendi haline bırakın hocam
-
Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise , bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.
-
Arkadaslar kpss de ertelendi 24 ekim guya 2018 ve 2019 mu dahil oluyor
-
@mrvguy şimdiden Ekim ilanını(tarihi sonra netleştiririz tarzında açıklama yaptılar) duyurduklarına göre 2020 yide dahil edip aradan çıkaracaklar. Sonra bi 3 yıl daha ilan falan gelmez
-
@Yaş35yaş hocam zor 2020 dahil olmasi eylulde olacak sinavin aciklamasi da gec olur . En kisa zamanda netlesirde bizde yolumuza bakariz
-
@mrvguy normalde kurumlar önemsemez kpss yi (örneğin içişleri ve rekabet) ama maliyede durum farklı. Her kpss sonrası nerde guy sınavı diye baskıyla karşılaşıyor.bu günden 2020 nin sonunu işaret etmelerinin tek nedenide şu 2020 lerde sınava girsinler bide bunlarla uğraşmayalımdır yoksa 6 ay sonrası için süre verilmez.benim kpss puanım da iyi yaşımda geçiyor keşke hemen gelse ama mantık 2020 sonrasını işaret ediyor.
-
Bakanlığın amacı kurum sınavını ertelemek olabilir ama biz sürekli baskı yaparsak en azından guy ilanını yaza çekebiliriz unutmayn bakanın açıklaması da yapılan baskılar sonunda geldi ama yok kabullenirsek geçmiş olsun ekimdir aralıktr bahardr böyle gider ki gördük bunu.
-
Şahsım adıma 2020'çiler ilgili doğrudan veya dolaylı hiçbir etkinliğe katılmayacağım...2
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır...