24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
Şu sınav haziranda yapılmaliydı.İcişleri sırayla cıktı.Guy ilanini öne çekemez miyiz?
-
Kpss ertelenirse olası senaryo ne olur acaba
-
@Muhalba kardeşim 19 puanın yok ise 2020 kpss ye çalışmani öneririm bakanlık planlama yapıp çıktı ilana kpss ye daha 4 ay var okulların bile 2 3 haftaya açılması konuşuluyor kpss ertelense dahi ki bu çok düşük bir ihtimal bana göre ona gore kurum sınavları da kpss açıklanana kadar ertelenir çünkü bakanlığın düşüncesi 2020 kpss puanı alacak olanların da başvuru yapması.
-
@Muhalba bence bakanlığın açıklaması normal süreç içindir.eğer erteleme olursa puanı olanı başvuramacağı düşünürsek 2018 ve 2019 şeklinde olur.2018 de böyle oldu.
-
Arkadaslar iktisatta soru bankası olarak ne önerirsiniz?
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 25 Mart 2020 (Yani Bugün)
15.00'de
TAG SATIN ALINDI
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ Hazine Maliye Bakanlığın ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG #AlbayraktanİİBFye10binKadro .Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@Elnogate Erol Bulut Analiz ya da Pegem Economicus
-
@eomer analiz var hocam. Birkac yerden teftisin son 5lisinin iyi oldugunu duydum. Bir bilginiz var mi?
-
@Elnogate Pegemi kesinlike tavsiye etmem, ben 2019da sadece çıkmış soru çözerek 31-7 yapmıştım. 3 kez bitirmiştim ama
-
@hayırlısı035 arkadaşlar bakanın twitter altına tagla birlikte isteklerimizi yazalım
bağlantı metni -
@Elnogate bilgim yok.
-
Arkadaşlar selam. Tabiki tahmin etmek zor ama sizce puanlar kaça düşer bu sınavda
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 27 Mart 2020 (Yani Yarı)
15.00'de
Etkinlik SPONSORLUDUR
️ Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'tan
️ Sosyal Güvenlik Kurumu alımları ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde @muratguzelli hesabında duyurulacaktır..Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@tripaxxxx zeynel çok ayrıntı değil mi?
-
Evet arkadaşlar kpss 2 hafta ertelendi. Milyonlarca yürek akıllarda tek soru 2018 liler guy a girebilecek mi? Yoksa sizin puan 2 yıl geçerliydi deyip yalnız 2019 lularımı alacaklar?
-
@Apologia eylüle ertelendi kardeş 2 hafta değil
-
@Apologia öyle bir şey yapamazlar kimsenin tercihi degil ki ertelenmesi. Alımı da ertelemezlerse 2018 2019 puanı geçerli olur bence
-
@Hayaller71 doğru 1 ay 2 hafta olacaktı sorry
-
@sntn35 umarım senin dediğin gibi olur.
-
Kpss ertelenmişse gelirde ona göre 1 ay ertelenir