24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
@Köşeminderi ben her gün etkinlik teyim istersen Twitter adresimi verebilirim ..
-
@Köşeminderi ben üstüme düşüne yapıyorum , peki sen de verecek misin Twitter adresini?
-
#KurumiçiHaksızlık2018PuanlarıHak
Arkadaşlar Twitter da etkinlik var katılım gösterelim lütfen..
-
Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama 2020'ye girenleri neden düşünmüyorsunuz? Şahsen tamamen karşıyım 2018lilerin girmesine. Zaten 2018 yılından itibaren en az 10 kurum ilana çıktı. en son çıkan il göç uzmanlığı 81 ile kapattı. 81 diyorum bakın, şimdi 80+ alanlara zaten kadrolar geldi. Neyin yetmezliği bu?
-
Etkinlikte asıl talebimiz arada kaynadı sayının artırılmasından çok 2018 puan odaklı oldu
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Axs123 neyi yetecek 20 tane derece puanim var birak atanmayi dogru duzgun sinava giremedim 2018 puanlarimla. Bencillik yapma, 2018 puanlilardan cekiniyosun cok belli, otur dersine calis bi kac puan yuksek al.
-
Cimer'e yolladığım mail arkadaşlar isteyen atsın.
20.03.2020 Tarihinde Bakanlığın resmi twitter hesabından ekte belirttiğim kadroların duyurusu yapılmıştır. Bu kadrolara ilişkin 22.03.2020 tarihinde ise ayrıntıları soru cevap şeklinde paylaşılmıştır.Açıklaması yapılan bu kadrolarda büyük bir hak kaybı ve mağduriyet olmuştur.2018 sınavına girmiş ve süreçte 3 yıl kadro beklemiş adaylar varken henüz yapılmamış 2020 KPSS için kadro verilmiştir. KPSS A Grubu puanları 2 yıl geçerlidir ve ÖSYM'nin 2020 yılı takviminde 2018 puanlarının 10.09.2020'ye kadar geçerli olduğu belirtilmektedir. Fakat Bakanlıktan yapılan kadro açıklamasında 2018 KPSS puanlarının geçerliliğini yitirdiği bir tarihe planlama yapılmış ve Sayın Bakanımızın 2018 mağduriyeti için yaptığı açıklamaya aykırı bir durum ortaya çıkmıştır.
Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK'tan isteğimiz;
1)Açıklanan bu kadrolar için takvimin revize edilerek 2018 KPSS Puanlarının kabul edilmesi ve sınav takviminin öne alınması,
2)Açıklanan Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı için bölüm ayrımının kaldırılması ve ön şart YDS'nin olmaması,
3)Açıklanan Gelir Uzman Yardımcılığı için tek il tercihi mağduriyetinin giderilmesi için en az 3 il tercihi olması,
4)Açıklanan bu kadro sayılarının yaşanan mağduriyetler nedeniyle ve genç istihdamına da destek olmak için en az 5.000'e çıkarılmasıdır. -
@eomer aynisini atiyorum
-
Bimer e Cimer e yazmaya Usenen arkadaşlar oturduğunuz yerden ağlamakla,beddua etmekle ,hakkımı helal etmiyorum demekle olmuyor.bu ülke de neler değişti ki bize düşen 2020 ye hazırlanmak demekle de olmuyor. 2020 den daha düşük alacaksınız veya 2018 den 2019 dan 2020 den 3 senelik öğrenci grubuyla 1000 kişilik kadroya adeta sandalye kapmaca oynayacaksiniz.1000 kişilik kadro diyorum çünkü digerlerine kimlerin yerleşeceği şimdiden bellidir.ibf yi kurtaran ilan Guy dur...!!!
Cimer ve bimer e bu asagida ki yazıyı kopyalayıp atabilirsiniz. ..Bakanlığınizin alınacağı belirtilen 2000 kişilik kadrosunda 2018 puanlarının kullanilamayacagi paylasildi. Bu durumda 2020 kpss ne girecek arkadaşların sınava girmeden ilan lari hazır iken 2018 kpss sine girip 2019 da giremeyen arkadaşlar in puanları ,emekler hiç edilmiş adeta 2018 kpss sinden yüksek puan aldıkları için cezalandirilmislardir. Çıkacak ilanın 2018,2019,2020 veya 2018,2019 kpss puanlari kullanılacak şekilde revize edilmesini istiyoruz.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6173/2020-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/
Tartışmak isteyen arkadaşlar dozunu kaçırmadan yukarıdaki başlıkta devam edebilir.
Bu başlığı meşgul etmeyin. -
@Axs123
2020 girecekleri
desek daha dogru olur, 2020 lilerin daha bi puan yok ellerinde -
arkadaşlar belki de ertelenir 2020 kpss sınavı.Onun ertelendigi ve Guy sınavının aynı tarıhte yapıldıgını varsayarsak 2018'liler girer.Ben hala Soru-cevap kısmının özensiz bi şekilde hazırlandığını düsünüyorum.Yani kpss sınav başvurusu 45 gün önce yapılacaksa biz başvurabiliriz 2020'liler değil.
-
@SonerY tam aksine dostum, 'soru-cevap görseli' üzerine düşünülmüş bir şey olmuş. Yaştan tut, iptal edilen vmy'ye kadar izaha ihtiyaç duyulmuş. Çok yüksek kamuoyu baskısı dışında değiştirilmesi de çok zor görünüyor. Hazirana kadar çok ciddi baskı oluşturulabilir, ondan sonrası için 'yeni kpss geldi zaten' düşüncesi hakim olacaktır. Baskın etkinlikler şart. 2018'lilerin bariz bir şekilde hakkı yenecek aksi halde.
-
@paretowilfredo Reis senden ricam bu 2018 senesi 2020 senesi tartışmalarına bir çözüm bulsan hangi guy sayfasına girsem aynı konu var başka bir şey yazılmış mi diye giriyorum hep aynı muhabbetler başka bir başlık altında yapılsa bu tartışmalar bizim için daha ıyi olur.
-
@Cerkes46 Dostum aslında bu sayfada müdahale edip diğer tarafta etmeyeceğimi söylemiştim. Tartışmalar eski başlıkta olsun, bu başlıkta sadece sınav konuşulsun istiyorum. Oldukça müdahale edeceğim, bu başlıkta rahat rahat konuşun sınava dair
-
@paretowilfredo Ağzımızdan 2020 kelimesini çıkarmaya korkar olduk reis hemen bir linç geliyor gerçekten onları anlamaya çalıyoruz yani kendi adıma diyeyim askerdim 2018 sınavı yapılınca giremedim benimde puanım olsaydı belki bende tepki verirdim ama önümüzde de bir 2020 kpss gerçeği var bakanın açıklaması sonrası darbe girişi mi olduğu zaman bizde yaşadık bu halsizliği yüksek puanımız vardı geçerlilik 1 yıldı çok yıprandık hepimiz sonuçta aynı geminin yolcusuyuz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın