2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaslar takip edemedim de puanlar kaça düşer tahmininiz var mi?
-
@kpsslik bir diger sayfada olay tüm boyutlarıyla ele alındı. Vallahi oturur ağlarım.
-
@strtmn hangi sayfada hocam söylerseniz oradan bakayım
-
Guydan sonra asıl darbe burada olur diyorum abi ortalama 82.5 puan alan birinin sıralaması 2000 felandir . Şehirlerde ortalama alımlar 3 bilemedin 5 kişi bazıları daha da düşük . Mesela İzmir gibi bir şehir de alım yok guy da ise rekorla kapadı buradaki arkadaşlar nereyi yazacaklar sayisal loto misali tutturan kazanır
-
@kpsslik hocam şuan 43. sayfadayız, hemen bir geride olan 42. sayfada durumun vahameti tüm karmaşıklığı ile tartışıldı. Kolaylıklar dilerim, şansınız bol olsun.
-
@semihylc guy senelerce böyleydi çok zor gercekten
-
@strtmn tamam hocam önceki sayfa demediğiniz icin baska yer sandım ilk tesekkürler
-
@kpsslik bu ilan guy dan daha beter diye düşünüyorum. Tek tercih olması işi bozdu . Keşke 5 tercih burada da olsaydı
-
2018 guy izmir 70 ile kapatti bu sebeple gshshshs . Doguya kesin 88 89 la gelir diye dusunmesin kimse senin dusundugunu herkes dusunuyor:)
-
@bybredd herkes baskı altında emrah serbes fgh
Garanti il yok kesinlikle
Devletimizin takdiri tabi canm -
Bnce basvurular baslamadan arayıp ilanla ilgili degisiklik talep edelim
-
@semihylc doğru hocam hem sayı da az kötü bi ilan.ben gecmişte guy ilanında bile şehir tutturamadim nasıl olur artık düsünemiyorum
-
@esbk-1 kesinlikle bu ilan için değişiklik şart sayı az olmasa guy eski sistemden alışığız ama 300 kişi ve iller çok az.Taşra uzmanliklar her şeyiyle adaletsiz bir sistem
-
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Bir ilde 88 ile giremeyen diğer ilde de 75 ile giren olacak. Bu kurumun yararına da değil ki.
Başvuruda tüm illeri aç, hem sınava gireceklerde adalet olsun hem de kurum emek verip yüksek puan alanları alsın. Gerçekten insan hayret ediyor.
-
2 tercih bile çok mu zor ya yine eski guy sistemine döndük:(
-
@yolosapiens hocam ben şahsen bu ilanın guy gibi olmayacağını doğunun en ücra şehirlerinin bile 80 Ler ile kapatacağını düşünüyorum . Şöyle ki dediğiniz durumda doğru ciddi puanlar alıp boş da kalan arkadaşlar olabilir . Ama 80 altına inen şehir sayısı bir elin parmağını geçmeyeceği gibi hatta hiç olmayabilir
-
DGUY olup GUY'a 4 kişi başvurmuş. Artık taban puanı için herşey beklenir....
-
@hayırlısı035 İİBF için ahir zamana denk geldik
-
@hayırlısı035 Allah ıslah etsin
-
İlana bakıyorum, tekrar bakıyorum sonra tekrar bakıyorum. Puanlar bayağı düşer...