2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@onuktekin KOSGEB deki vatandaş büyük oyuncuydu ya, nasıl anladılar bilmiyorum. Marsiyal anlamıştı sanırsam, tebrik edilesi :)) arkadaşlar şu puanla burayı yazacağım yorumlarını ben de doğru bulmuyorum. Herkes güzel minnoş bir kalbe sahip değil. Kötü arkadaşlar da var biliyorsunuz, manipüle etmeyi hile ile öne geçmeye felan bayılıyorlar, o yüzden.
-
@strtmn Gözü dönmüşlüğün uç noktası işte. 1-2 kişi de değil.
-
@eomer yaparlar hocam yaparlar
-
Ne spekülasyonu Allah aşkına birinizde deyin ki bu ilan hatalı geldi.İsyan edin.Günlük güneşlik gibi davranmak bizlerin ne haddine.Yine atı ala Üsküdarı geçsin mantığı hakim olmaya başlamış.Ýuksek puanliya gelir diyorsunuz da neye göre yüksek puan.Kac kisi atandı ki A grubundan daha cevap veremeyecek şahıslar almışlar p48den 80 puan rahat rahat takılıyorlar.Evet dostlar 80 alan adam rahat bir il bana göre yazamaz.Hatta 85 puan alan bile yazamaz.Şimdi bu mu spekülasyon.Bu ilanı ne olur övmeyin milleti soğutmayın bırakın herkes yorum yapsın.Bu ilanı guy ile kıyaslamayın guy her zaman en az 5000 kisiyi sınava çağırmıştır.Burda 1200 kisi.Hatta kosgeb ile hic kıyaslamayın.
-
Dip not A grubundan atanan sayısı an itibarıyla 50 kisi oldu.Yüksek puanlı 50 kisiyi çıkın ne sonucuna vardınız.En mantıklı yorum memleket yazılması olabilir.
-
@zenginmemur abim kim övüyor ilanı? Başa gelmiş herkes çekiyor. Neye kime itiraz edeceğiz, memnun değiliz ee?
-
Ne yazsak genç kız gibi triplere giriyorlar...
Ne haliniz varsa görün.
-
Ya arkadaş bakın küstürdünüz koca adamı. Bırakaydınız da hevesini alaydı. Genç kızlar gibi triplere giriyorlar deyip tribe girdi sizin yüzünüzden. Çok ayıp çok
-
@duy-profesoru
hocam hayırlı akşamlar. aldırış etmeyiniz lütfen. yorumlarınız bizim için değerlidir. en kısa zamanda öngörülerinizi bekliyoruz lütfen.
yakında rektör olmanız dileğiyle hocam.. -
@strtmn kardeşim şimdi bu ilan için aday gelmiş burda yüksek puan alanlar korkmasın diyor.Bu cümle bile başlı başına sorun.İstanbul 12 kisi alacak nerden bileceğiz bu 12 kisi İstanbul siyasal mezunu p48den 93 ve ustu puani olan aday değil.Yani bırakın millet içini döksün spekulasyonluk bir durum yok.
-
@zenginmemur bu yazdıklarının aynısını yazdım zaten 3-5 sayfa geride. Tabiki döksün, döksün de şu puan şu il olmasın diyor arkadaşlar ki haklılar bence. Bu kadar.
-
@duy-profesoru, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
2020 Guy taban puanları sizi yanıltabilir.
Doğu yüksek sürprizler olabilir , garanti anlayışı.
Batıda da düşük sürprizler olabilir ,korkup yazmayanlar.
Detaylı analizi yakında yapacam.
78 il tavan ve taban puan aralığını çok açacak.
Şurada bir şehir adı vermemişim , herhangi bir şehire odaklı puan dememişim ne manipülasyon varmış.
Ne konuşalım siz seçin , yemek tarifleri mi?
-
@duy-profesoru il il ilçe ilçe yap atanirsam kaymakamlığa gelirsin
-
@zenginmemur bu ilan gayet guy ile kıyaslanabilirdi hocam 78 il olmasa..Elbet ki orada 5 bin burada 1.200 gibi göz önünde tutarak daha yüksek kapatacağı aşikar fakat en azından puan skalası hakkında bir fikir verirdi..KOSGEB ile tam tamına bir tahmin yürütülmese de en azından orada 92 civarı bir tavan puan var sıralaması da 100 e yakın burada da on katı olmasından ötürü tavan puandaki sıralama çok daha geri de olabilir..Herkes bi tahmin yürütüyordur burada yazınca bir tuhaf oluyor??Tek il tercihi olmasa rahatlatlıkla yerleşeceğim kuruma tek il saçmalığından sürekli hangi ili yazsam gelir acaba kaçla kapatırı düşünmek..Elbet ki daha sakin olmak gerek fakat kaygılı olmamak elde değil..
-
Malatyayı yazın arkadaşlar en düşük orası kapatacak.
-
@duy-profesoru hocam düdüğü nereye bıraktınız?
-
komik duruma düşüyorsunuz hocam. sayfa 66'da bu konudaki analizlerin, şu yüksek kapatır bu düşük kapatır gibi beyanların manipülasyona yol açacağı, bu manipülasyonların herkesin kaderini etkileyeceği yönündeki görüşüm sabittir.
forumu sadece uzaktan takip ediyor ve yalnızca özelden iletişime geçiyorum düdüklütencere2'nin banı kalkana kadar. şimdi buraya yazdım diye bu da gidecek öbür hesap süreli banda olduğundan. canınız sağolsun. bi takım konularda tartışsak farklı taraflarda kalmış olsak da yalan dolan manipüle dalga dümen farklı nickle gelme gibi şeyler beklediğiniz için üzüldüm.
-
@kofik45 öyleyse yazın
-
silinmiştir
-
Lojman hakkında bilgisi olan varmı aktif kullanılıyor mu acaba