2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sherlock kesinlikle hocam kimse ilçe- merkez demicek yazicak. Strateji de önemli tabi.
-
Gizliden algı yapmaya çalışan tiplere sakın aldanmayın, kendine hedef iller seçip ters maniyal yaparlar.
-
Guy da cabuk aciklanmisti arkadaslar bunda da cabuk aciklanir mi ki? Subatin ilk haftasinda mesala.
-
@pepe35 evet hocam haklısınız ancak burada yazılanlara kolay kolay itibar etmez kimse.
-
@mrvguy inşallah hocam kuvvetle muhtemel guy gibi açıklarlar
-
@maliyeciece strateji olmadan zaten olmaz hocam haklısın. Ayrıca illaki bazı iller düşecek, 75 üstü umut etmeden sessiz sessiz makul bir yer yazıp beklesin. Düşecek iller kesin olacak. Mantıken olacak. KOSGEB 85 gördü, 10 katı olan bu ilanda belki bir belki daha fazla 75-76 görülecek. Nedeni : 78 il.
-
@strtmn evet hocam 78 il çok büyük avantaj, umut verici.
-
Mülakat ne zaman olur acaba tahmini olan var mı?
-
Yorumda yazamayacağız buraya ya adam hemen algı falan demiş pes doğrusu. Kim gönlünden nere geçiyorsa orayı yazsın arkadaşlar, bol şans
-
MERSİN KAÇ PUANA KADAR DÜŞER ACABA, Bİ ÖNGÖRÜSÜ OLAN VAR MI? DÜŞÜNMEKTEN BAŞIMA AĞRILAR GİRDİ:(
-
@ama-cok-ciddiyim rüyalarda başlamış hadi bakalım
-
@arz-u hocam kimse şurası şu puanla kapatır diyemez, derse de söylenen puan baz alınmaz.
-
HAYIRLISII
HAKLISINIZ
GUY TABAN PUANINA BAKARAK TAHMİN YÜRÜTMEK HATALI BİR DEĞERLENDİRME OLUR SANIRIM. -
@yenikeynes yüksek veya düşük kapatıp kapatmayacağını bilmiyorum ama Biga hariç gelişmişlik düzeyi çok düşük ilçelerin adalara gelince kiralık ev yok denecek kadar az varsa bile rahat alacağınız maaş kadar kirası var. ve ulaşım çok zor gemi her zaman olmuyor bazen 3-4 gün geçiş imkanınız olmaz.
-
@samett Hocam eskisehirde aynı durumda Çanakkale ve eskisehir aklimdan geçiyordu.Ama eskisehir ilçeleri araştırdım merkeze uzak yerler.Muhtemelen eskisehirliler yazacaktır.
-
@samett Çanakkale yazacağı anlaşılan arkadaş konuşuyor
-
@samett valla canakkale yazicaktim vazgectim
-
Gökçeada üzümlü kekim
-
78 il olması taban puan ile tavan puan arası aralığın açılmasına sebep olacak sanki.30-40 il olsa hatta guyda böyle olmuş max.7 8 puan fark var iken burada sanki aralık genişleyecek.
-
Şehir analizlerimiz sürüyor...